Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam351
Toplam Ziyaret1685784

Karaisalı Engelsiz Yaşam Merkezi satranç turnuvasından madalya ile döndü

Kozan’da yapılan turnuva sonunda, Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalmakta olan Uğur Kılınç isimli çocuk altı turda dört yaparak dördüncü oldu ve mad



Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Kozan’da gerçekleştirilen satranç turnuvasından madalya ile döndü.

Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası”, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozan Gençlik Merkezi ve Kozan Satranç İlçe Temsilciliği’nin eşliğinde A,B,C kategorilerinde 137 sporcunun katılımıyla, Kozan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Turnuva sonunda, Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü‘ne bağlı Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalmakta olan Mümin Sezer isimli çocuk 12. olurken, Uğur Kılınç isimli çocuk ise altı turda dört yaparak dördüncü oldu ve madalya almaya hak kazandı.

172 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382