Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam828
Toplam Ziyaret1686261

Karaisalıspor’un gol makinesi: Murat Taygar

Murat 3 maçta 6 gol attı ve “Tek eksiğimiz taraftar desteğidir. Karaisalı’yı, Karaisalıları ve Karaisalıspor’u çok seviyoruz. Taraftarlarımızın stada gelerek bize moral desteği vermelerini bekliyoruz” dedi.

 Murat Taygar 3 maçta 6 gol atarak gol krallığında iddialı olduğunu belirterek,”Benim gol kralı olmam çok da önemli değil, önemli olan takımımızın şampiyon olmasıdır” dedi. 

30 yaşındaki Murat Taygar 15 numaralı formasıyla çıktığı 3 maça 6 gol sığdırdı.

Büyükmangıtspor’a 2 gol, Okçularspor’a 1 gol ve en son oynadıkları Yüreğir Belediyespor’a da 3 gol birden atan Murat Taygar, ”Benim gol kralı olmam çok da önemli değil, önemli olan takımımızın şampiyon olmasıdır” dedi.

Ankaraspor, Kadirlispor,  Kuzey Adanaspor,  Kozan Belediyespor, Adana Gençlerbirliği,  Hadırlıspor,  Adaletgücüspor gibi takımlarda top koşturan Murat Taygar, “Şampiyonluğun en büyük adayı biziz.  Yüreğir Belediyespor maçında elimizden geleni yaptık. Üç gol attığım için mutluyum. Takımımız daha da iyi olacaktır. Tek eksiğimiz taraftar desteğidir. Karaisalı’yı, Karaisalıları ve Karaisalıspor’u çok seviyoruz. Taraftarlarımızın stada gelerek bize moral desteği vermelerini bekliyoruz” diye konuştu.

307 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382