Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam255
Toplam Ziyaret1680462

Üç doğa ve hayvansever pet otel kurdu

Çukurova İlçesine bağlı Karaisalı Yolu üzerinde Pirili mevkiinde 20 dekarlık bir alan içerisinde kurulan Pet Otel 26’sı kapalı alan olmak üzere 50 oda kapasiteli olarak hizmet veriyor.

 HABER: VAHİT ŞAHİN

Adana’da sadece insanlara yönelik hizmet veren otellerin dışında, hayvanlara yönelik olarak da pet otel hizmete girdi.

Adana’nın Çukurova İlçesine bağlı Karaisalı karayolu üzerinde Pirili mevkiinde 20 dekarlık alana kurulan pet otelde, konaklayacak tüm hayvanlar için gerekli her şey düşünülmüş. Murat Ertok, Mehmet Ali Efe ve Serkan Özdoğru’dan oluşan üç ortaklı pet otelde sadece kedi ve köpekler değil, papağan, muhabbet kuşu ve diğer evcil hayvanlara da hizmet veriliyor.

Otelin ortaklarından Murat Ertok,Pet Otelin Adana her biri ayrı sektörde hizmet veren fakat ortak noktaları hayvan sevgisi olan üç hayvansever dostun ortak girişimi ile hayat bulduğunu belirterek, “Üçümüzde ayrı sektörlerde hizmet veriyorduk.Bu tesisi kurarken hepimizi birleştiren ortak nokta ise hayvansever ve doğasever olmamızdır. Bu anlamlı oluşum, içinde hayvan sevgisi olan bizler, hem kendimizin ve arkadaşlarımızın köpekleri için küçük bir köpek pansiyonu oluşturmak istemesiyle başladık. Daha sonrasında, öngörülen eklemelerden kat be kat fazlasının hayata geçirilmesiyle bu projenin hayal edilenden çok daha büyük ve kapsamlı olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kedi ve köpekler başta olmak üzere birçok evcil hayvana pansiyon hizmeti vermek için başlattığımız bu girişim, zaman içinde hayvanseverler ve doğaseverlerin hizmetine sunacağımız bir sosyal alan olma yolunda ilerlemesi fikri git gide bizi heyecanlandırmaya başladı” dedi.

Mehmet Ali Efe ise, otelin toplam 50 oda kapasiteli olduğunu, bunların 26’sı kapalı alandan teşekkül etiğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Bu alanın ısısı küçük dostlarımızın rahatı için sıcaklığı her an sabit tutan tavan klimaları ile sağlanmaktadır. Daha büyük ırk köpekler için oluşturduğumuz açık kulübelerde bahçe köpeklerini ağırlamaktayız. Misafirlerimizi otelimizde ağırlamadan önce ön muayeneden geçirmekteyiz. Bu uygulama hem kendilerinin hem de diğer misafirlerimizin sağlıkları için son derece önemli ve gerekli olan bir eylemdir. Bu uygulama ile tesisimizde olması muhtemel sağlık sorunlarının önüne geçmekteyiz. Bu da güvenilirliğimizi her geçen gün artırmaktadır. Küçük dostlarımızın kendini evlerinde hissetmeleri için mama ve gezme saatlerine programlarında hiç bir aksama olmadan otelimizde harfiyen uyulmaktadır.

Yine misafirlerimize verdiğimiz hizmetlerimizden olan tüy kesimi, tırnak kesimi, banyo gibi tüm işlemler yine tesis içinde, özenle uygulamakta, küçük dostlarımızı evlerine uğurlarken ilk gün olduğu gibi tüm bakımları yapılmış halde teslim etmekteyiz.”

Serkan Özdoğru da pet otelin sosyal yönüne dikkat çekerek, “Adana Pet Otel, bahsettiğimiz gibi sadece evcil hayvan pansiyonu hizmeti vermemektedir. İnsanları doğa ve hayvan ortak paydasında buluşturabileceğimiz, günlük hayatın karmaşasından uzak, hem küçük dostlarıyla vakit geçirip hem de farklı insanlar tanıyarak eğlenebilecekleri, konserler, özel davetler, kamp günleri ve yemek organizasyonları düzenlemektedir. Aynı zamanda belirli periyotlarla ilkokul öğrencilerini otelimize davet ederek düzenlediğimiz etkinliklerle onlara hayvan sevgisini aşılamaya ve koşulsuz sevgiyi tattırmaya çalışıyoruz. Hayvanların,  insanların en iyi dostlarından olabileceğini anlattığımız özel farkındalık günleri düzenliyoruz. Çünkü biliyoruz ki merhamet duygusu küçüklükte hayvanlarla kurulan özel bağlar ile daha da güçlenir” dedi.

Özüdoğru, Adana Pet Otel’in asla pansiyon hizmeti veren bir kuruluş olmadığını kaydederek, “Hiçbir karşılık beklemeden insanların küçük dostlarını da yanlarına alarak oynamaya gelebilecekleri bir alan. Şehrin kargaşasından kurtulmak isteyip kendilerini doğaya bırakabilecekleri samimi bir ortam.

Tüm hayvan dostlarımızı randevulaşmayı beklemeden çat kapı da olsa otelimize bekliyoruz. Tüm hayvan severler için yeterince çay ve kahvemiz var” şeklinde konuştu.

 

395 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407