Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam731
Toplam Ziyaret1681816

CHP ve İyi Partililere çağrı: “Aytaç Durak’ı aday gösterin, rövanşı alın”

Ulusal Kanal’da Alternatif adlı programın yapımcısı ve sunucusu ünlü Gazeteci Sabahattin Önkibar, Adanalılara seslenerek, “Oyunuzu, namusunuzu, şerefinizi kurtarın, rövanşı alın” dedi.

VAHİT ŞAHİN
Ulusal Kanal’da Alternatif adlı programın yapımcısı ve sunucusu ünlü Gazeteci Sabahattin Önkibar, Adanalılara seslenerek, “Oyunuzu, namusunuzu, şerefinizi kurtarın, rövanşı alın” dedi. Önkibar, “Bir; Adanalılara, iki; İyi Partililere, üç; CHP’lilere, üçünüz bir olun bütün olun Aytaç Beyi Adanalılara seçtirin, bunlardan rövanşı alın diyorum” dedi.

Önkibar konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

 MİLLİİRADEYE SAYGI GÖSTERECEKSİN

O zamanda eleştirdim. Milli irade ile seçimle gelen adama saygı göstereceksin. Bir yanlışı varsa mahkemeye vereceksin kardeşim. Hırsızlık yaptıysa, Fettullahçıysa mahkemeye, yoksa adamı niye görevden aldın? Ondan sonra şimdi milletten oy isteyecekler? Ey Ankaralılar, ey İstanbullular, ey Busalılar görüyorsunuz tabloyu, her şey ortada. Ey Balıkesirliler, sizin verdiğiniz oyların bir anlamı yok. Yok, Reis ne isterse onu yapıyor. Kanun kural ne ise niye görevden aldın sorusuna cevap ver.

30 TANE DAVA AÇTINIZ, HEPSİNDEN BERAAT ETTİ

Aytaç Beyi görevden aldınız, 30 tane dava açtınız, hepsinden beraat etti.

YİĞİT ADAMDIR O

Bir yiğit adamdır o Aytaç Bey.

BAHÇELİ SAHİPLENMEDİ

Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak’a Bahçeli sahiplenmedi. Bakın Aytaç Beyi, görevden alırken 30 tane dava açtınız da, Melih Gökçek’i, Kadir Topbaş’ı görevden aldığınızda niye dava açmadınız? Evet, niye dava açmadınız, bunun cevabını bekliyorum.

Ama Aytaç Bey 30 tane davanın hepsinden beraat etti. Ama o beraat edene kadar da 3 sene geçti. Milletin verdiği emaneti gasp edildi bu şekilde. Gasp edildi Adanalılar.

RÖVANŞI OLMALI BUNUN

Bana göre bunun bir rövanşı olmalı. Sizin verdiğiniz oyu gasp edenlere Aytaç Beyin şahsında bir rövanşı olmalı. Aytaç Bey benim babamın oğlu değil ama sizin verdiğiniz oylar gasp edildiyse yolsuzluk iddialarıyla, çamurlarıyla, hepsi beraat. Bir tanesinden tutturamadılar.

AYTAÇ BEYE YALVARIN YAKARIN ADAY YAPIN

Sizin haklarınız gasp edildiyse, ben Adanalı olsam Aytaç Beye yalvarır yakarır Belediye Başkan adayı olmasına ikna eder ve iktidardan rövanş alırdım, rövanş.

Sizin verdiğiniz oyları, yetkiyi gasp ettiler. Bunun ötesi yok.

CHP VE İYİ PARTİ’YE ÇAĞRI

Ben buradan CHP’ye de İyi Parti’ye de çağrı yapıyorum. Ortak olarak Aytaç Beyi aday yapın Adana’ya, rövanşı alsın.

AYTAÇ BEY EFSANE ADAM

Zaten 5 dönem seçimle gelmiş, orada bir efsane adam. Yani gerçekten ben bunu buradan İyi Partililere ve Cumhuriyet Halk Partililere çağrıda bulunuyorum. Millet iradesi Adana’da gasp edilmiştir,

OY NAMUSTUR

Adanalı oyunu, namusunu, şerefini kurtarsın. Oy namustur, siz namusunuzu, şerefinizi kurtarmak istiyorsanız, öyle ya, sizin seçtiğinizi hırsız dediler, 30 tane dava açtılar, hepsinden aklandı, ama adama bir gün belediye başkanlığı yaptırtmadılar veya bir sene. Bahçeli de sahip çıkmadı. Emanete, milletin sana verdiği emanete sahip çıkmamak olur mu?

ADANALILARA ÇAĞRI

Onun için, bir; Adanalılara, iki; İyi Partililere, üç; CHP’lilere, üçünüz bir olun bütün olun Aytaç Beyi Adanalılara seçtirin, bunlardan rövanşı alın diyorum”

 

 

1232 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398