Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam665
Toplam Ziyaret1668307

Çetin’den Geleneksel Sabah Kahvaltısı

Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin’in belediye getirdiği yeniliklerden biri de belediyeye bağlı mahalle muhtarlıklarında geleneksel olarak Cuma günleri sabah kahvaltısı veriyor (Haber: M.D. Babacanoğlu)

Bugün de (Cuma), sabah kahvaltısı Mahfasığmaz Mahallesi Muhtarlığında verilmiştir. Kahvaltıya mahalle halkından yurttaşlar katılmışlardır. Kahvaltıda çay, peynir, zeytin, bal, tereyağ, reçel, ekmek, simit ikram edilmiştir.

Kahvaltı sonucunda yemek duası yapılmıştır.

Çukurova Belediyesi Başkanı Sayın Soner Çetin kahvaltıya katılanlara teşekkür etti, anlam olarak şunları söyledi: Belediyeye yeni değişim ve yenilikler getirdik. Her hafta Cuma günleri bir mahallemizde sabah kahvaltısı vermekteyiz. Öğleden sonra halk günleri yapmaktayız. Halk günlerimizde belediyemiz yönetiminde bulunan görevlilerle birlikte Belediye Orhan Kemal Salonu’nda toplanmaktayız. Haftalık çalışmalarımızı anlatıyoruz. Halkımız sorular soruyor, onları yanıtlamaya çalışıyoruz. Halkın isteklerini yerine getirmeyi görev biliyoruz.

Kahvaltı toplantılarımız da hemen hemen böyle oluyor. Halkımız kahvaltıya geliyor, sonra da sorularını soruyorlar, cevaplarını veriyoruz. Eski Roma’da yöneticiler halkla birlikte bir bahçede toplanıyorlar sorunları çözme yöntemini buluyorlardı. Bu tür açık toplantılarda, herkesin dilediğini sormasına, konuşmasına demokrasi diyorlardı. İşte bizim yaptığımız bu tarz çalışmalar da bir demokrasi örneğidir. Gönül belediyeciliği, halk belediyeciği yapmayı ilke edindik. Sorunları halkla birlikte çözmeyi amaçladık, uygulamaya koyduk. Bizim bu tür çalışmalarımız, örneklerimiz, en yüksekte bulunan yöneticiler tarafından da belediyelere örnek gösterilmektedir… Bundan mutluyuz.

Çalışmalarımız bu ölçüde sürecek, sizlere hizmeti bir görev bileceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum.

 

230 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339