Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam317
Toplam Ziyaret1685750

Yeşilyurt Mahalle Muhtarlığı aşure günü düzenledi

Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Günay Şahin,“Aşure çağlar ötesinden günümüze ulaşan mitolojik ve de geleneksel bir yiyecek, bir ve beraber olmanın yanında bir kazanda kaynamanın, kaynaşmanın, farklılıkları koruyarak aynı kazanda pişebilmenin, birliğin ve b



Adana’nın Seyhan İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahalle Muhtarlığı bu kez 5’sini düzenlediği aşure gününde birlik ve beraberlik sergilendi.

Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Günay Şahin, bu yıl 5. sini gerçekleştirdikleri aşure İkramlarının katılanlarla birlikte daha da güzelleştiğini söyledi.

Muhtarlık bahçesinde düzenlenen aşure gününde konuşan Muhtar Şahin, “Yeni güzelliklerin başlangıcı olan aşure gününün inananların maddi manevi arınmasına, ülkemizin ve insanlığın sevgi, huzur ve barış iklimine kavuşmasına vesile olmasını dilerim. Aşure çağlar ötesinden günümüze ulaşan mitolojik ve de geleneksel bir yiyecek, bir ve beraber olmanın yanında bir kazanda kaynamanın, kaynaşmanın, farklılıkları koruyarak aynı kazanda pişebilmenin, birliğin ve beraberliğin simgesidir. Bu birlik ve beraberliği sizlerin sayesinde Yeşilyurt mahallesinde gerçekleştirdiğimizden dolayı sizlere şükranlarımı sunar, hepinize teşekkür ederim” dedi.

Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Günay Şahin aşure İkramına katkı sağlayan mahalle sakinlerine, mahalle esnaflarına, emeği geçen ekip arkadaşlarına, Seyhan Belediyesi Temizlik ekibine, yaptığı etkinliklerde kendilerini yalnız bırakmayan mahalle sakinlerine, muhtarlara, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, belediye başkan vekilleri, daire başkanları, müdürlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

688 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382