Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam251
Toplam Ziyaret1685006

Kiremithanespor yönetiminden futbolculara yemek

Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta 2.hafta Niğde 1970 Hisarspor’u 4-0 yenerek rakiplerine gözdağı veren Kiremithanespor’da yöneticiler yemekte bir araya geldiler.

Kiremithanespor İdari İşler Sorumlusu Sadık Sabuncu’nun kendi işyerinde verdiği balık ve tatlı ziyafetine katılan yöneticiler yeni projeleri de konuştular.

Yemeğe Başkan- Veysel Susar, Basın Sözcüsü-K. Yalçın Göl, Futbol Şube Sorumlusu- Fırat Bakır, Federasyon Sorumlusu- Umut Özsırkıntı, Taraftar Sorumlusu- Selahattin Baynal, İdari İşler Sorumlusu- Sadık Sabuncu ile Av. Müslüm Susar ve Osman Susar katıldılar.

Birlik ve beraberlik adına her hafta bir yöneticinin böyle bir organizasyon yapmasının son derece olumlu olacağını belirten Kiremithanespor İdari İşler Sorumlusu Sadık Sabuncu, “ İlk olarak ben yönetici arkadaşlarımızı kendi işyerimde misafir ettim. Kendi ellerimle tuttuğum balıkları bizzat pişirerek ellerimle yönetici arkadaşlarıma ikram ettim. Kulübümüzde bu birlik ve beraberlik devam ettiği sürece başarı kaçınılmaz olacaktır. Sahada teknik heyet ile futbolcularımız görevlerini yerine getirirlerken, bizlerde üzerimize düşeni yapmalıyız. Kiremithanespor başarı için bir bütün olmuştur” diye konuştu..

370 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351