Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam536
Toplam Ziyaret1668922

Saniye Usta’dan yerel seçim mesajı

AK Parti Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Saniye Usta,“İnşallah yerelde seçimde birlik ve beraberlik içerisinde durmadan, usanmadan, karınca misali kapı kapı gezerek yerel seçimde de başarıyla zaferle çıkacağız” dedi.

 

AK Parti Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Saniye Usta, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde karınca misali durmadan çalışacaklarını belirterek, “Birlik beraberliğimiz daim olsun, küslük kalksın, küskünlerimiz varsa, kırgın olan arkadaşlarımız varsa küskünlükleri bir yana bırakıp yolumuza dimdik bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımıza yaraşır bir şekilde yol arkadaşı olarak devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Saniye Usta, göreve geldiklerinden beri bir çok seçimler atlattıklarını ifade ederek, “Değerli seçmenlerimiz vasıtasıyla bayrağımızı bir adım daha ileri götürdük. Önümüzde çok önemli seçimler var. Parti yönetimlerimizle, mahalle teşkilatlarımızla, siz değerli üyelerimizle seçmenlerimizle bayrağımızı bir adım daha ileriye götüreceğiz” dedi.

“Genelde zafer nasip etti Rabbim” diyen Usta, “İnşallah yerelde seçimde de birlik ve beraberlik içerisinde durmadan, usanmadan, karınca misali kapı kapı gezerek yerel seçimde de başarıyla zaferle çıkacağız” dedi.

Usta şöyle devam etti:

“Birlik beraberliğimiz daim olsun, küslük kalksın, küskünlerimiz varsa, kırgın olan arkadaşlarımız varsa küskünlükleri bir yana bırakıp yolumuza dimdik bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımıza yaraşır bir şekilde yol arkadaşı olarak devam edeceğiz.”

495 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339