Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam491
Toplam Ziyaret1685246

Ekici “Karaisalımıza AK Belediyeciliği getireceğiz”

AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Ekici “Saygın, dürüst, güvenilir, liyakat ve ehliyet sahibi olan toplum içinde sevilen ve takdir edilen, tevazu ehli, güçlü isimlerle seçimlere gireceğiz ve Allah’ın izniyle de Karaisalımıza AK Belediyeciliği g



VAHİT ŞAHİN

AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Ekici “Saygın, dürüst, güvenilir, liyakat ve ehliyet sahibi olan toplum içinde sevilen ve takdir edilen, tevazu ehli, güçlü isimlerle seçimlere gireceğiz ve Allah’ın izniyle de Karaisalımıza AK Belediyeciliği getireceğiz” dedi.

Ekici, ilçe teşkilatı,kadın kolları ve gençlik kollarıyla beraber göreve geldiği ilk günden itibaren gece gündüz çalıştıklarını  ve çalışmaya da devam etiklerini belirterek, “Sayın cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefte,elimizden gelen gayret ve çabayı layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Her kesime kucak açmaya, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamaya, sen-ben farkı yaratmamaya birlik, dirlik içinde bir Karaisalı olmak için gayret sarf ediyoruz. Bu gayretli çalışmalarımız neticesinde ilk başarımızı 16 Nisan referandum halk oylamasında yüzde 67 buçuk ile adananın en yüksek evet oyu çıkaran ilçesi olarak başarıyla tamamladık. 24 Haziran seçimlerinde yüzde 69,78 ve milletvekilliği seçiminde cumhur ittifakı çatısında yüzde 73,89 oy oranı ile ilçemiz büyük başarıya imza atmıştır.Bu arada cumhur ittifakına destek veren milliyetçi hareket partisinin değerli seçmenlerine de huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Bu başarının, kendilerinin çalışma ve gayretlerini biraz daha artırdığını ifade eden Ekici şunları söyledi:

“Bu başarı, biraz daha içimizdeki dava aşkını daha da yukarılara çıkarmıştır. Önümüzdeki 31 Mart 2019 yerel seçimlerini de tarihimizdeki en önemli seçim olarak görmekteyiz. Burada çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Nefsimiz için değil güçlü ve gelişmiş bir Karaisalı için çalışacağız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi; “Bu dönemler ülkenin ve milletin çıkarlarını, şahsi, siyasi ve ekonomik çıkarlarının üzerinde tutanların diğerlerinden ayrıştığı günlerdir.”

"Saygın, dürüst, güvenilir, liyakat ve ehliyet sahibi olan toplum içinde sevilen ve takdir edilen, tevazu ehli, güçlü isimlerle seçimlere gireceğiz ve Allah’ın izniyle de Karaisalımıza AK Belediyeciliği getireceğiz" diyen Ekici, Partisi tarafından kim belediye başkanı adayı gösterilirse, adayını tüm teşkilatı ve aday adaylarıyla birlikte destekleyeceklerini vurguladı. Ekici, “Sinsi ve siyasi oyunlarıyla ülkemizi yıldırmaya çalışan,15 Temmuz’da yapamadıkları hain saldırıları şimdi de döviz kurları üzerinden yapmaya çalışanlara karşı dimdik duracağız. Onlara asla fırsat vermeyeceğiz. Karşımızdaki meselelerin büyüklüğüne değil, yüreğimizin büyüklüğüne, karşımızdaki düşmanların gücüne değil kendi gücümüze bakarak, 2023’e doğru kararlılıkla ilerleyeceğiz.Vatana ve millete hizmet edebilmek için “halka hizmet hakka hizmettir” anlayışıyla hareket ederek, Allah’ın izniyle mart 2019 seçimlerini açık ara kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmamasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

589 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231