Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam143
Toplam Ziyaret1680350

AK Parti Karaisalı Danışma Meclisi toplandı

AK parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, “Aday adayı arkadaşlarımdan ricam, teşkilatlarımızdan bir ayrıcalık beklememelidirler” dedi.



VAHİT ŞAHİN

AK Parti Karaisalı İlçesi 83. Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, yerel seçimlere giderken en çok aday adayı başvurusu yapılan parti olacaklarını belirterek, “Aday adayı arkadaşlarımdan ricam, teşkilatlarımızdan bir ayrıcalık beklememeleridir” dedi.

İl Başkanı Fikret Yeni ve İlçe Başkanı Mutafa Ekici, salona girerken, partrili gençler konfeti yağmuruna tuttlualr. Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşının söylenmesinden sonra AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Ekici yaptığı açış konuşmasında, gece-gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, “16 Nisan referandumunda yüzde 67,5 ile Adana’nın en yüksek oyunu çıkartan ilçeyiz. 24 Haziran seçimlerinde ise yüzde 69.78 ve Cumhurbaşkanlığı için ise yüzde 73.80 oy oranı sayısı ile büyük bir başarıya imza attık. Cumhur İttifakına destek veren MHP seçmenlerine de teşekkür ediyoruz” dedi.

Mustafa Ekici, Cavit Namdar, Ahmet Vefik Çopuroğlu, Turgay Bulut ve Saniye Usta’nın divan heyetini oluşturduğu Danışma Meclisinde konuşan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, yerel seçimlere giderken en çok aday adayı başvurusu yapılan parti olacaklarını belirterek, “Aday adayı arkadaşlarımdan ricam, teşkilatlarımızdan bir ayrıcalık beklememeleridir” dedi.

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru da konuşmasında, Karaisalı İlçesinin AK Parti’nin kuruluşundan itibaren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  arkasında durarak hep destek olduğunu söyledi. Doğru, 31 Mart 2019 seçimlerinde Karaisalı ve Adana Büyükşehir Belediyelerini de alarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başını dik tutacaklarını kaydetti. Doğru, “İlçelerde ve merkezde aday adaylarımız çok olacaktır. Çokluğu berekettir. Allah yazarsa kimse bozamaz. Allah takdir ettiyse kimse engelleyemez. Onun için çok fazla hırs yapmayın, nasibinizde varsa problem olmaz. Nasibinizde yoksa onu da tevekkülle karşılamanızı diliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Saniye Usta ve AK Parti Karaisalı Gençlik Kolları Başkanı Turgay Bulut da birer konuşma yaptı.

Karaisalı Belediyesi Düğün Salonunda yapılan AK Parti Karaisalı İlçesi 83. Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Adana Milletvekili ve eski Bakan Güldemet Sarı, Büyük Birlik Partisi (BBP) Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Davarcı, Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Toplantı ile ilgili fotoğraf, haber ve yorumları yayınlamaya devam edeceğiz.

521 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704