Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi33
Bugün Toplam492
Toplam Ziyaret1684589

Karaisalı Kaymakamı Selami Korkutata görevine başladı

Kaymakam Selami Korkutata’yı Karaisalı Haber olarak ziyaret ederek başarılar diledik.

 İçişleri Bakanlığının 2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Karaisalı Kaymakamlığına atanan Selami Korkutata görevine başladı.


Korkutata’yı Karaisalı Haber olarak ziyaret ederek başarılar diledik.

İçişleri Bakanlık Makamının 23.12.2016 tarihli onayı ile Atkaracalar İlçe Kaymakam vekilliğine atanan, Kaymakam Selami Korkutata 22.01.2017 tarihinde Atkaracalar'da görevine başladı. Daha sonra İlçe Kaymakamlığını Vekaleten yürütürken İçişleri Bakanlığının 01.06.2017 tarihli Kararnamesi ile Kaymakam Selami Korkutata Atkaracalar Kaymakamlığına asaleten atandı.
Korkutata, son yayınlanan kararname ile de Karaisalı Kaymakamlığına asaleten atanmıştı.



GÖREVİNE YENİ ATANAN İLÇE KAYMAKAMI VALİ DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakanlığının 2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle yeni görev yerine atanan Karaisalı Kaymakamı Selami Korkutata, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakamlara yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Demirtaş, Kaymakam Korkutata’nın Adana’da görev yaptıkları süre içerisinde başarılı hizmetler sergileyeceklerine yürekten inandığını dile getirdi.

Adana’nın sahip olduğu potansiyel açısından çok özel bir il olduğuna değinen Vali Demirtaş, kenti daha güçlü bir geleceğe taşımak açısından tüm ilçelerle iş birliği içinde çalışmanın önemine dikkat çekti.  

Karaisalı Kaymakamı Selami Korkutata ise kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür etti.

935 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351