Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam585
Toplam Ziyaret1687094

Karaisalı Belediyesi ile ÇKA protokol imzaladı

Tüm engellemelere rağmen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altınsu "Karaisalı'da Varda, Huzur Orda" projesinin protokol imzasını attılar.



ÇKA Yetkilileri ile Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak'ın da bulunduğu imza töreni sonrası konuşan Başkan Saadettin Aslan, "Tüm engellemelere rağmen imzaları gerçekleştirdik" dedi.
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan şunları söyledi:
"Belediye Başkanlığımız ile Çukurova Kalkınma Ajansı arasında "Karaisalı'da Varda, Huzur Orda" projesinin protokol imza töreni tüm engellemelere rağmen gerçekleştirildi.
Belediyemiz ile ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altınsu arasında imzalanan projenin maliyetinin yüzde 75'i Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacak. Kapıkaya Kanyonu ile Varda Köprüsü ardında yapılacak olan bu çalışma da macera parkı çocuk oyun parkı ve çeşitli ahşap donatılan yapilacak. Yürüyüş yolu ıslah çalışması,wc çeşmeler ve diğer çalışmalar yer alacak. Bölgenin turizme kazandırılması noktasında bir adım daha atılmış oldu. Sonuçta Karaisalı esnafı ve yerel halk ile kazanan Karaisalı olacak."

402 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382