Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam750
Toplam Ziyaret1686183

Karaisalı Belediyesi'nden Vatandaşlara Aşure İkramı

Karaisalı ilçesinde belediye başkanlığı tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram edildi.

İlçe merkezinde düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve eşi Nursen Aslan, vatandaşlara aşureyi kendileri dağıttı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda aşure dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, "Karaisalı Belediyesi olarak Muharrem ayı etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, aşure dağıtımı gerçekleştirdik. Aşure günleri birlik, beraberlik ve dayanışmanın arttığı günlerdir. Hemşerilerimizle bir arada olmak adına güzel bir etkinlik. İnşallah bundan sonra da bu etkinliğimizi devam ettireceğiz. Ben bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Muharrem ayını yürekten kutluyorum” dedi.
Karaisalı Belediyesi tarafından yapılan aşure ikramından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Muharrem Ayı dolayısıyla aşure ikramında bulunan Karaisalı Belediyesi’nden Allah razı olsun. Bugün, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, kendi elleriyle bizlere aşure ikramında bulundu. Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Programa, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Belediye Başkanının Eşi Nursen Aslan, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

307 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231