Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam267
Toplam Ziyaret1667909

Adana Demirsporlular Derneğinden bayrak as kampanyası

"Dernek olarak tamamen üyelerimizin katkıları ile bugüne kadar 234 adet bayrak dağıtıp, demirsporumuzun şanlı bayrağımızın daha çok yerde dalgalanması için elimizdern geleni yaptık. Taleplerine yetişemediğimiz yüzlerce, binlerce renkdaşımız var."

Başkan Talat Şahin, şu açıklamayı yaptı:
"Adana Demirsporlular Derneği olarak her zaman taraftarlarımızın isteklerine cevap vermeye çalıştık. Taraftarlarımız yıllardır özellikle sezon başları “Bayrakları Asın” diye söylenişte bulunur, fakat maliyeti yüksek olmamasına rağmen bayrak satışı yapan bir yer olmadığından bir kişinin birey olarak kumaş arayıp bulması, diktirmek için uğraşması bayağı meşakkatli bir iş oluyor. Bunun için organize ve örgütlü olmak lazımdı, biz de dernek olarak tamamen üyelerimizin katkıları ile bugüne kadar 234 adet bayrak dağıtıp, demirsporumuzun şanlı bayrağımızın daha çok yerde dalgalanması için elimizdern geleni yaptık. Taleplerine yetişemediğimiz yüzlerce, binlerce renkdaşımız var. Biz ilk adımı attık, bu süreçten sonra destek gelirse biz bu organizeye emek vermeye devam ederek daha fazla taraftarımızın taleplerine karşılık vermeye hazırız.

Bundan sonra 2018 yılı içersinde 5 organizemiz, projemiz daha olacak bunları önümüzdeki hafta içersinde siz değerli basın mensupları aracılığı ile kamuoyuna ve taraftarlarımıza açıklayacağız. Başkanımız Sn. Murat Sancağın Demirspor kulübü kurumsallaşacak, taraftar derneklerimizde kurumsallaşması lazım sözü üzerine “Başkanımızın İzindeyiz” ve kurumsallaşma adına büyük adımlar atacağız. Demirspor taraftarının olması gereken ve yapması gerekende budur."

245 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339