Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam530
Toplam Ziyaret1668172

Aladağ’ın maç teklifine Karaisalı’dan jet yanıt: Düşünce gayet güzel”

Yüşa Davarcı, “Ancak, bu finalin şimdi değil de önümüzdeki yıl sezon açılışından önce yapılması uygun olacaktır. Çünkü ligler başladı ve takımların bir çok oyuncusu kulüplerin gitti” dedi.

2018 Yılı Kızıldağ Futbol Turnuvası Tertip Komitesi Üyesi Yüşa Davarcı, Karaisalı’ya maç teklifinde bulunan Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik’e cevap vererek, “Düşünce gayet güzel. Şu an da kardeş ilçemiz olan ve uzun yıllar nahiyemiz olarak yer alan Aladağ'ımızla böyle bir final maçında bir araya gelmenin bir çok güzelliğe de yol açacağı kanaatindeyim” dedi.

Davarcı, teklifi Karaisalı Belediye Başkanı Saadetin Aslan ile istişare edeceklerini belirterek, “Kendisi de sıcak bakacaktır. Ama, bu finalin şimdi değil de önümüzdeki yıl sezon açılışından önce yapılması uygun olacaktır. Çünkü ligler başladı ve takımların bir çok oyuncusu kulüplerin gitti. Zamanı doğru düşünmek gerekir. Hayırlara vesile olur inşallah” dedi.
Tertip Komitesi Başkanı Dr. Uğur Ünaldı da, Yüşa Davarcı'nın yanıtını olumlu bularak, "Haber içeriğinde bahsedilen tertip komitesinin ne cevap vereceği ile ilgili kısma, Tertip Komitesi üyemiz Yuşa Davarcıbey açıklaması ile açıklık getirmiştir" dedi.

678 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339