Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam508
Toplam Ziyaret1668894

Kiremithanespor’da gözler ilk maça çevrildi

Spor Toto BAL Ligi’nde yeni sezona deplasmanda İskenderun Belediyespor ile oynayacağı maç ile başlayacak Kiremithanespor hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.

BAL 5.Grup'ta mücadele edecek zirvenin güçlü adaylarından Kiremithanespor 23 Eylül Pazar günü deplasmanda İskenderun Belediyespor’un konuğu olacak.

Kendilerine ait Mehmet Susar Tesisleri’nde sezona yoğun tempoda hazırlanan kırmızı-siyahlı takımda gözler sezonun ilk maçına çevrildi.

Aşırı sıcak ve yoğun tempo nedeniyle yorucu geçen antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve neşeli oldukları gözlenirken, Teknik Direktör Tekin İncebaldır, “Bu sezon lig oldukça çekişmeli ve iddialı maçlara sahne olacak. Genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu takımımızın giderek artan performansı zorlu lig öncesi bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Bizlere maddi-manevi büyük desteklerde bulunan yönetim kurulumuza ve taraftarlarımıza bu sezon arzu edilen bir takım izlettirmek istiyoruz. Deplasmanda oynayacağımız ilk maçı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz “ diye konuştu.

22-23 Eylül 2018 tarihlerinde başlayacak 2018-2019 Spor Toto BAL 5. Grupta zirve mücadelesi verecek Kiremithanespor’un rakipleri Ceyhanspor, Vefa01spor, İçelspor,Mutspor, Silifkespor, İskenderun Belediyespor, Arsuz Belediyespor, Kırıkhanspor, Kadirli Demirspor, Talasgücü, 1970 Hisarspor, Aksarayspor, Kapadokya Göreme .

273 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339