Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam442
Toplam Ziyaret1668828

Karaisalı Yerli Ve Yabancı Turistleri Ağırlıyor

Karaisalı, coğrafi konum ve doğal yapısıyla bir yanında Gökçe Göl, Kapıkaya Kanyonu, Etekli Keçi Kalesi, Yerköprü gibi doğal güzelliklerin yanında Büyük Roma Şehri Midilli’den kalma çeşitli tarihi eserler ile misafirlerini ağırlıyor.

Karaisalı İlçesi, bağrında bulundurduğu Kapıkaya Kanyonu, Yerköprü Mesire Yeri ve tarihi Varda Köprüsü gibi eko turizm açısından bir çok tarihi ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin her geçen gün uğrak yeri oldu.

TARİHİ ESERLER

Yerel Haber adlı sitede yayınlanan haberde şöyle denildi:
"Karaisalı, coğrafi konum ve doğal yapısıyla bir yanında Gökçe Göl, Kapıkaya Kanyonu, Etekli Keçi Kalesi, Yerköprü gibi doğal güzelliklerin yanında Büyük Roma Şehri Midilli’den kalma çeşitli tarihi eserler ile misafirlerini ağırlıyor.

HUZURLU BİR DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Kanyonda yapılan kolaylaştırılmış parkur ve bazı çalışmalarla da güvenli hale getirildi. Kanyonun girişi, şelale mevki ve Yerköprü’ye bağlanması, insanların huzurlu bir doğa yürüyüşü yapmasını sağlıyor.

Eko turizm uygulamaları, trekking, dağcılık yamaç paraşütü, balon, doğal hayat, çevre ve ekonomi boyutuna da turizm açısından Karaisalı‘ya önemli katkılar sağlıyor.

399 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339