Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam422
Toplam Ziyaret1685177

CHP KARAİSALI DANIŞMA KURULU TOPLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaisalı İlçe Danışma Kurulu’nda sorunlar masaya yatırıldı.


CHP İlçe Danışma Kurulu toplantısı Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitler için saygı duruşu ile başladı. İstiklal Marşı’nın söylenmesinden sonra CHP Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren üyeler ve konuklara hoş geldin konuşması yaparak toplantıyı açtı.

Daha sonra CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay, milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut ve Orhan Sümer, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz da birer konuşma yaptı.

CHP Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren, basına kapalı olarak gerçekleştirdikleri toplantıdan sonra Sitemize yaptığı açıklamada, “Danışma kurulu toplantısında sorunlar ve eksikler tespit edildi ve çalışma yöntemleri belirlendi. Önümüzde ki yerel seçimler için yol haritası belirlendi” dedi.
Eren, toplantıya katılan İl Başkanı Emrah Kozay ve il yönetim kurulu üyelerine, milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut ve Orhan Sümer’e, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine, İl Gençlik Kolları Başkanı Güven Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine, CHP eski Milletvekili İbrahim Özdiş, milletvekili adayı Oya Tekin, İl eski başkanlarından Selman Sertepe, Karaisalı Kadın Kolları üyeleri, Karaisalı Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri eski parti yöneticileri ve CHP'nin üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

413 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351