Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam610
Toplam Ziyaret1681695

Başkan Sözlü’den Kızıldağ Yaylası’na ziyaret

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan ile birlikte Karaisalı Kızıldağ Yaylası’nda hemşerileri ile buluştu

İki aracın yan yana geçemediği Karaisalı-Kızıldağ yolunu kendi imkanlarıyla uçak inecek genişliğe ve kaliteye ulaştırarak vatandaşların hizmetine sunan, 50-60 milyon liraya mal olacak bir işi 10 milyon liraya bitiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yayladaki hemşerilerini ziyaret ederek onların sorun, talep ve takdirlerini dinledi. Esnafları ziyaret eden Başkan Sözlü, kahvelerde vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

“İLÇENİN HAYATİ İHTİYAÇLARINI KARŞILADIK”

Vatandaşlarla sohbeti esnasında Çokçapınarlı Hüseyin Sözlü kadar Karaisalı topraklarına hizmet eden bir başka isim olmadığını aktaran Başkan Sözlü, “Göreve geldiğimizde 21. Yüzyıl Adana’sına yakışmayan görüntüler vardı. Bu coğrafyada bundan dört yıl öncesinde hala eşek sırtında köyüne su taşıyan insanlarımız vardı. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki Karaisalı’nın hayati ihtiyaçlarından olan yol, su ve alt yapı çalışmalarını tamamladık. İçme suyu şebekelerini yeniledik, Atık Su Arıtma tesisi ile halkımıza hizmet sunduk” dedi.

446 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704