Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam973
Toplam Ziyaret1669359

Mehmet Gildir AK Parti’den aday adayı oluyor

Gildir, “Önemli olan Karaisalı kazansın. Kazanan Karaisalı olsun. Hizmet yarışına katılan herkese başarılar diliyorum. Niye şimdi aday adayı oldunuz derseniz, kendimi şimdi daha yeterli ve hazır hissediyor ve inanıyorum” dedi.



Yüfeğir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gildir,KARAİSALI HABER Sitesi’ne  AK Parti’den Karaisalı Belediye Başkanlığına aday adayı olacağını açıkladı.

“ÖNEMLİ OLAN KARAİSALI KAZANSIN”

Karaisalı Belediyesi’nde uzun süre Fen İşleri Müdürlüğü yaptıktan sonra ASKİ’de de müdürlük görevlerinde bulunan Mehmet Gildir, halen Yüreğir Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.

Gildir,”Önemli olan Karaisalı kazansın. Kazanan Karaisalı olsun. Hizmet yarışına katılan herkese başarılar diliyorum. Niye şimdi aday adayı oldunuz derseniz, kendimi şimdi daha yeterli ve hazır hissediyor ve inanıyorum” dedi.

ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Mehmet Gildir, eski belediye başkanlarına da teşekkür ederek, “Şimdiye kadar Karaisalı’da taş üstüne taş koyan Belediye Başkanlarımızdan Rabbim razı olsun” dedi.

“PROJELERİMİ YAPMAK İÇİN”

Gildir, “Kafamdaki projelerimi yapmak, tecrübelerimi aktarmak, Karaisalı’nın potansiyel değerlerini iktidar gücü ile harekete geçirmek isterim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

 

1256 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173