Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam430
Toplam Ziyaret1668816

2.Toroslar (Aladağ) Bisiklet Festivali yarın başlıyor

ABİT Başkanı İzzet Altınsoy:“Bu sene 2. Toroslar Aladağ Bisiklet Festivali’ni 30-31 Ağustos 1-2 Eylül 2018 tarihleri arasında Aladağ Belediyesi’nin sponsorluğunda düzenliyoruz.”

Adana Bisiklet topluluğu Spor Kulübü Derneği (ABİT) Başkanı İzzet Altınsoy, Toroslar Bisiklet Festivalini ilkini 2017 yılında 25-26-27 Ağustos tarihlerinde Adana Büyük Şehir Belediyesinin sponsorluğunda Kızıldağ’da yaptıklarını belirterek, ”Bu sene 2. Toroslar Aladağ Bisiklet Festivali’ni 30-31 Ağustos 1-2 Eylül 2018 tarihleri arasında Aladağ Belediyesi’nin sponsorluğunda düzenliyoruz” dedi.

 ABİT Başkanı İzzet Altınsoy, Adana bisiklet topluluğu spor kulübü olarak şehrin içerisinde değil de dışında köylerde pedalladıklarını ve turizm elcisi olmaya devam ettiklerini söyledi.

Altınsoy, “Bu festivalin amacı bisiklet birlikteliği yaratmak, kaynaşmak ve eğlenmektir. Güler yüzlü iyi kalpli insanlarımızın olduğu köylerde pedallamak onlarla sohbet etmek çok güzel. Bizler de teşekkür ederiz. Artık pek çok kişi iş hayatının yoğun stresini doğaya yönelerek atmaya çalışıyor. Doğayla iç içe olmak, yalnızlığın tadını çıkarmak ve tüm bunları yaparken sportif bir eylem içerisinde bulunmak isteyenlerin en popüler tercihi ise bisiklete binmek. Bisiklet severler için mevsimin ne olduğu hiç önemli değil. Sonbaharda yerleri süsleyen rengârenk yapraklar arasında, kışın bembeyaz bir sadeliğe dönüşen karların gölgesinde, bahar ve yaz aylarında ise yeşilin bin bir tonuyla raks eden ve yüreğinizi ısıtan güneş eşliğinde pedal çevirmekten daha keyifli ne olabilir ki?” dedi.

Altınsoy festivalle ilgili olarak da şu bilgileri aktardı:

“Tur 30 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’ da tren garı önünden eşyaların ve bisikletlerin araçlara yüklenmesi ile başlayacaktır ve 4 gün sürecektir. Adana Bisiklet Topluluğu Spor Kulübü (ABİT) festivalleri zorluğu ile ün salmış bir festivaldir. Yokuş çıkmaktan keyif alan bisiklet severler pek bir eğlenecektir. Konaklamalar çadırlarda yapılacak, dileyen katılımcılar açık havada da uyuyabileceklerdir. Tur boyunca katılımcıların bagajları, destekleyici belediyenin araçlar ile günün başlangıç noktasından alınarak, günün bitiş noktasına bırakılacaktır. Her türlü olasılık ve en yavaş katılımcılar göz önüne alınarak hazırlanan zaman programı teknik toplantıda katılımcılara bildirilecektir. Sabah uyanamayan, tur esnasında oyalandığı için geride kalan katılımcılara, organizasyonun tehlikeye düşmemesi için imtiyaz gösterilmeyecektir. Tur parkuru boyunca birçok noktada temiz içilebilir su kaynakları bulunmaktadır. Katılımcılar sıkıntı çekmeden su ihtiyacını karşılayabilecektir.”

202 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339