Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam192
Toplam Ziyaret1667834

Kızıldağ Yaylasında futbol okulu öğrencilerine kebap ziyafeti

Karaisalılı futbolsever Ismail Davşan çocuklara mangal partisi verirken Nefer Bayram da tatlı ikram etti.

VAHİT ŞAHİN
Adana’nın Karaisalı İlçesinde 2 hayırsever işadamı,  Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Yaz Futbol Okulu kursuna katılan öğrencilere kebap ziyafeti çekti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kızıldağ Yaylası Aytaç Durak Spor tesislerinde gerçekleştirilen yemekle ilgili olarak konuşan Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası Tertip Komitesi Başkanı Dr. Uğur Ünaldı, “Futbol okulumuzun son günlerine geldik. Yaklaşık 2 aydır çocuklarımızı eğiten Ali Akköl ve Himmet Can hocalarımız başta olmak üzere saha görevlilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz. Çocuklarımıza mangal partisi düzenleyen Ismail Davşan bey ve tatlı ikram eden Nefer Bayram beye çocuklarımız adına minnet duygularımı sunarım. Çocukların sevinci her şeye değer” dedi.

Geleceğin yıldız kramponlarının Adana’dan yetişmesi için her yaz tatilinde futbol okulları açan Adana Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 7 bin çocuk ve gence ücretsiz futbol eğitimi vermeye devam ediyor. 18 Haziran’da 9 ilçedeki 10 stadyumda başlayan Yaz Futbol Okulu’nda, 7-15 yaş arasındaki kursiyerlerin forma, şort ve tozluk ihtiyaçları yine Adana Büyükşehir Belediyesi’nce karşılandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Seyhan, Yüreğir, Sarıçam, Ceyhan, Yumurtalık, Feke, Pozantı, Kozan ve Karaisalı ilçelerinde Yaz Futbol Okulu açılmıştı. Kurslarda Teknik Direktör Tekin İncebaldır koordinesinde 22 yardımcı antrenör ile 7-15 yaş arasındaki 7 bin çocuk ve gence ücretsiz eğitim veriliyor.

366 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436