Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam920
Toplam Ziyaret1686353

ADANASPOR BU KENTİN ASİL DURUŞUDUR

“Bu kentin onuru gururu olan Adanaspor kente sevgi ve heyecan verirken son iki yıldır anlamsız bir şekilde yönetim ile taraftar arasında telafisi olamayacak boyutlara geldi. Her iki taraf da birbirlerini düşman ilan etti.”

Reyhanioğlu şunları yazdı:

“Yurtta Barış Dünya’da Barış Diyen” Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatları olarak barışı ve kardeşliği ilke edindik.
Yurtta ve Cihanda Barışı getirebilmenin başlangıç noktası, bulunduğunuz mahallede, yaşadığınız şehirde birlikte yasadığınız bireylerle mutlu ve huzurlu yaşamaktan geçiyor.
Şayet bunu sağlayamazsanız barışı ve kardeşliği getiremezseniz, bunun yerini huzursuzluk kaplar yaşadığımız şehirden tat almayız. Her an , anlamsız tartışmanın ,kavganın önünü açarız.
Bu kentin onuru gururu olan Adanaspor kente sevgi ve heyecan verirken son iki yıldır anlamsız bir şekilde yönetim ile taraftar arasında telafisi olamayacak boyutlara geldi. Her iki taraf da birbirlerini düşman ilan etti.
Bunlar olurken hiçbir bürokrat hiçbir seçilmiş bu çıkmaza sürüklenen olaya müdahil olmamış ve karışmamışlardır .Hiçbir şey olmamış gibi Adanaspor ve taraftarların kavgasını izlemektedirler.
Adana Demirspor’umuza son bir hafta kala el atan Adanalı bürokrat ve seçilmişlerin acilen Adanaspor’un taraftarla olan bu olumsuz durumuna acilen önlem alıp sorunu çözmeleri gerekmektedir.
Sayın Valim, seçilmiş Adana Milletvekillerim,seçilmiş Belediye Başkanlarım..Adana’yı seven her birey bu konuya ivedilikle çözüm bulmaları gerekmektedir.
Kim haklı kim haksıza bakmadan bu sorun daha çok büyümeden ortadan kaldırmalıdır.
Şunu bilelim ki başka Adana yok…Adanaspor da bu kentin asil duruşudur.


Turuncu Adam rumuzuyla Yeni Adana Gazetesi’nde spor yazıları yazan Mahmut Reyhanioğlu “ADANASPOR BU KENTİN ASİL DURUŞUDUR” dedi.

237 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382