Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam533
Toplam Ziyaret1684630

Disiplin Kurulu’na sorular

Turnuvaya 2013 yılından beri turnuvaya emek ve gönül verdiğini ifade eden Mehmet Türkmen, “Sizler burada turnuvayı temsil ediyorsunuz. Adil olmak zorundasınız” dedi.

 

 

Mehmet Türkmen isimli bir futbolsever de Disiplin Komitesi Üyeleri Fatih Güngorecek ve Volkan Durna’ya çeşitli sorular sorarak,  “Sizler burada turnuvayı temsil ediyorsunuz.Adil olmak zorundasınız“ dedi.

Türkmen şunları ifade etti:

“Sizlere Soruyorum; Tribünde sizler küfürleri duyduğunuzu söylüyorsunuz. Peki Kuscusofulu Kalecisi Eyüp Bal'ın Çukur Çömelekspor taraftar grubuna el kol hareketi yaparak küfür ettiğini herkes gördü. Siz görmediniz? Tribünde alkollü Kuşçusofulu taraftarlarının olayları çıkarttığını da görmediniz?  Sizlerden ricam elinizi vicdanınıza koymanızdır. Geçmiş yıllarda tribüne el kol hareketi yapan oyuncular ceza aldılar.Siz tribünde olduğunuz halde Kalecinin el kol hareketi yaptığını görmediniz mi? Ben Karaisalılı değilim. Fakat 2013 yılından beri bu turnuvaya emek ve gönül veriyorum. Sizler burada turnuvayı temsil ediyorsunuz. Adil olmak zorundasınız. Saygılarımla...”

281 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351