Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam801
Toplam Ziyaret1682788

CHP'den Karaisalı'ya teşekkür ziyareti

CHP Adana İl Başkanı Kozay ve CHP’li 4 milletvekili Karaisalı, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ve Çukurova ilçelerini ziyaret ederek partililerine ve hemşehrilerine seçim kampanyasında gösterdikleri çalışmalar için teşekkür etti.



CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay ve milletvekilleri Adana’nın beş ilçesine çıkarma yaptı. 24 Haziran seçimlerine ilişkin parti emekçilerine ve hemşehrilerine teşekkür eden CHP’liler “Demokrasi için, hak hukuk özgürlük, adalet diyen milyonların özlemi için dün oluğu gibi bugün ve yarın da Cumhuriyet Halk Partisi olarak var gücümüzle çalışacağız” mesajını verdi.

CHP’liler; Karaisalı, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ve Çukurova ilçe başkanlıklarına gerçekleştirdikleri ziyaretlerde parti üyelerine teşekkür ederek, seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretlere İl Başkanı Emrah Kozay, milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut ve Ayhan Barut ile partililer katıldı.

CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde çok önemli bir demokrasi görevi üstlendiğini belirten milletvekilleri, “24 Haziran’da her ne kadar istediğimiz sonucu alamasak da parlamentoda önceki dönemlere göre çok daha çoğulcu bir tabloyu ortaya çıkarmayı başardık. İYİ Parti’nin seçime girmesini önlemeye yönelik girişimler, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde bozuldu. Bugün parlamentoda İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti temsil edilebiliyorsa, bunda kurduğumuz Millet İttifakı’nın rolü ve önemi çok büyüktür. Ülkemizde ‘Demokrasi tüm kurumlarıyla işlesin’ diyen ve bunun gereğinin yerine gelmesi için çaba sarf eden tüm vatandaşlarımıza ve örgütlerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de tüm haksız, hukuksuzluklara karşı, demokrasi ve özgürlüklere ilişkin mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Asıl gündemimiz, halkın gündemi olan başta terör olmak üzere, işsizlik, yoksulluk ve gelir dağılımındaki adaletsizliğin ortadan kaldırılması olacak.”

Ziyaretler sırasında örgütlere teşekkürlerini ileten Sümer, Türkiye’nin adil olmayan koşullar altında seçime gittiğini hatırlatarak, “İl ve ilçe örgütlerimiz ile kadın ve gençlik kollarımız ve parti emekçilerimizle, başarılı belediye başkanlarımızla mücadeleyi hep beraber yürüttük. Bu süreçte özveriyle çalışmalarını sürdüren kadınlarımıza, gençlerimize, kısacası tüm parti emekçilerimize yürekten teşekkür ederiz. Ülkemizin geleceği için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YEREL YÖNETİMLER İÇİN ÇALIŞACAĞIZ, KAZANACAĞIZ

Önümüzdeki döneme ilişkin de değerlendirmelerde bulunan milletvekilleri, artık yerel seçime ve yerel seçimdeki başarıya odaklanılması gerektiğini belirterek, “Önümüzde yerel seçim sınavı var. Bunun için her zamankinden daha çok çalışmalıyız. Bir yandan Meclis’te ülkemizin ve halkımızın beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışırken, diğer yandan da yerel seçimde mutlaka başarıyı yakalamalıyız. Sadece mevcut olan Seyhan, Çukurova ve Karataş’taki belediyelerimizi korumakla kalmayıp Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ülkemizdeki birçok belediyeyi kazanmak öncelikli hedefimiz olacaktır”

CHP milletvekilleri, önümüzdeki günlerde de diğer ilçelere yönelik ziyaretlerini sürdürme ve örgüt ile birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürme kararlılığını bir kez daha vurguladı.

223 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398