Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam874
Toplam Ziyaret1681081

Erdoğan tarihî balkon konuşması yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Milletimizin sandıkta partimize verdiği mesajı da aldık. Önümüzdeki dönem milletimizin karşısına tüm bu eksiklerimizi tamamlayarak çıkacağımızdan emin olun” dedi.

Seçim sonuçlarının büyük oranda belli olmasından sonra İstanbul’dan Ankara’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi önünde kendisini bekleyen partililere hitap etti. Geleneksel balkon konuşmasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin sandıkta partilerine verdiği mesajı aldıklarını belirtti.

“Sadece ve sadece Allah’ın huzurunda rükuda ve secdede eğildik”

Eşi Emine Erdoğan ile birlikte balkona çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, coşkulu kalabalığı selamladı. “Hiç endişeniz olmasın, beşer planında hiçbir gücün önünde eğilmedik, sadece ve sadece Allah’ın huzurunda rükuda ve secdede eğildik” açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’ya neden geç geldiğini şu sözlerle açıkladı:

“İstanbul’da Cumhurbaşkanlığı Konutunda yaşanan elim bir kazada küçük bir evladımız ağır bir yalanma geçirdi. Onun hastanede ameliyata girinceye kadar doktorlar ve aile ile bir arada oldum, izinlerini alarak rücu ettik. Şuanda ameliyatta. Rabbimin bu evladımıza Şafi ismi şerifi ile muamele etmesi için sizlerden dua istiyorum.”

206 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704