Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi25
Bugün Toplam710
Toplam Ziyaret1668352

Başkandan Personele Teşekkür Yemeği

Aslan yemekte, “Sizlerden isteğim, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli arasında imzalanan ‘Cumhur İttifakı’nın gücünü Karaisalı’da göstermenizdir” dedi.

 

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, belediye tarafından Ramazan Ayı boyunca mahallelerde verilen iftar yemeklerinde özverili çalışmalarından dolayı tüm personele öğle yemeği verdi.

Tüm belediye personelleriyle öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Saadettin Aslan yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Karaisalı’da gözle görülür değişiklikler oldu. Bu değişimin asıl mimarları sizsiniz. Sizlere bu güne kadar yaptığınız hizmetler ve Ramazan Ayı’nda mahallelerde düzenlediğimiz iftar yemeklerinde ki özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzde, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri var. Karaisalı Belediyesi olarak biz milliyetçi bir belediyeyiz. Sizlerden isteğim, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli arasında imzalanan ‘Cumhur İttifakı’nın gücünü Karaisalı’da göstermenizdir” dedi.

Belediyemiz çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen programa Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın yanı sıra, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, belediye birim amirleri ve müdürleri ile personeller katıldı.


 

414 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339