Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam1152
Toplam Ziyaret1687661

Kaymakamdan Yaşlı, Hasta ve Engelli Vatandaşlara Ziyaret

Kaymakam Melih Aydoğan, "Rahatsızlıkları nedeniyle gününü evde geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onların yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz" dedi.

Karaisalı Kaymakamı Melih Aydoğan, Ramazan Ayı dolayısıyla gerçekleşetirdiği hane ziyaretleri kapsamında, ilçemizde ikamet eden yaşlı, hasta ve engelli bireyleri evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip, ihtiyaç ve sıkıntılarını dinledi.

Yaptığı ziyaretlerde hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Kaymakam Melih Aydoğan, "Rahatsızlıkları nedeniyle gününü evde geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onların yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bu ziyaretler bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor. Bazen beklenmedik kazalar, hastalıklar, insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir” dedi.

422 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406