Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam775
Toplam Ziyaret1682762

İlhan Şahin, “Kadının gücünü göstermek için adayım”

"Ben milletvekili listesinde olsam da olmasam da, bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da,partime ve halkımıza hizmet için,alanlarda yolda kırsalda,Karaisalı’nın dağ köylerinde çalmadık kapı bırakmayacağız”

 

 

CHP Adana Milletvekili Aday Adayı İlhan Şahin, “Ülke AKP iktidarı tarafından enkaza dönüştürülmüştür. Kurtuluş CHP İktidarıdır.Kurtuluş parlamenter sistem içerisinde, hak hukuk ve adaletin tecelli eylemesidir.Parlamentoda kadının gücünü göstermek için aday oldum” dedi.

İlkgün Habere konuşan Şahin, CHP Adana Milletvekili aday adaylığı için, Karaisalı ilçe başkanlığından ayrılarak adaylık başvurusunu yapmıştı. Şahin, İlkgün haberi ziyaret ederek adaylık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

CHP Adana Milletvekili aday adayı İlhan Şahin,”Bir eğitimci ve bir iş kadını olarak ülkemizin içinde bulunduğu sorunlarını yakından biliyorum, sorunların çözümünde kadınlara büyük görevler düşüyor.Karaisalı ilçemizde CHP ilçe başkanı olarak görev yapmaktaydım.Karaisalılı kadınların ve Adana’nın sesi olmak ve kadının gücünü göstermek için başvurumu yaptım. Taktir genel merkezimizin. Ben milletvekili listesinde olsam da olmasam da, bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da,partime ve halkımıza hizmet için,alanlarda yolda kırsalda,Karaisalı’nın dağ köylerinde çalmadık kapı bırakmayacağız” diyerek sözlerini söyle sürdürdü:

“Kırsalın ne olduğu çok iyi biliyorum. Karaisalı’nın nüfusu 21300 ama bu Karaisalı’da ki ,Karaisalı’nın nüfusu aslında 200.000 civarındadır.Çukurova’da ve Seyhan’da o kadar çok Karaisalılı var’ki, onların oylarından büyük oranda biz yararlanacağız.”

Şahin şunları söyledi:

“Elbette sorunlar sadece Karaisalı ilçesinden ibaret değildir.Ama birilerinin var olan gerçekleri halka anlatması gerekirdi: Biz kadınlar olarak kırsalda halkımızla beraber olmaya çalışmıştık ve olmaya çalışacağız.

Ülke AKP iktidarı tarafından enkaza dönüştürülmüştür. Kurtuluş CHP İktidarıdır.Kurtuluş parlamenter sistem içerisinde, hak hukuk ve adaletin tecelli eylemesidir.Parlamentoda kadının gücünü göstermek için aday oldum.Benim davam sadece milletvekili olmak değildir.Kadının sesini ve gücünü göstermek ve haykırmak için aday oldum.Ben ve benim gibi emekçi kadınlar,listede olsa da olmasa da ülkenin ve halkın çıkarları için mücadele vereceğinden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.”

24 Haziran seçimlerine de değinen CHP Adana Milletvekili aday adayı İlhan Şahin, “Muharem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapabilmek ve CHP’yi  Ülke’de ve Adana’da birinci parti yapmak için var gücümüzle çalışmak zorundayız. Bu partinin neferi ve bir bireyi olarak CHP Genel merkezimize sesleniyorum. Benim politik olarak bu güne kadar dayım amcam hiçbir zaman olmadı ve olamaz da.Halkın içinden biri olarak bilgi beceri ve tecrübelerimle partime ve ülkeme hizmet etmek için listede yer almak ve kadının gücünü göstermek istiyorum” dedi.

 

270 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398