Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam367
Toplam Ziyaret1680574

MEB Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Bilgili Karaisalı’yı Ziyaret Etti

- İlçe Kaymakamı Melih Aydoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Karacaoğlu tarafından misafirlere ilçemizin önemli turizm yerleri olan Yer Köprü ve Varda Köprüsü gezdirilerek ilçemize ziyaret sonlandırıldı.

MEB Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Karacaoğlu, ziyaretle ilgili olarak, "MEB Müsteşar Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili ile İl Müdürümüz Sayın Mustafa Altınsoy Karaisalı İlçemizi ziyaret ettiler. İlçemizde görev yapan okul müdürleri tarafından Kaymakamlık binası önünde karşılanan misafirler, Karaisalı Kaymakamı Sayın Melih Aydoğan’ı makamında ziyaret ettiler.Heyet sonrasında Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret ederek okulun öğretmenleriyle, öğretmenler odasında sohbet etti.Daha sonra Karaisalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret edilerek ilçemizde görev yapan tüm okul müdürleri ve Karaisalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapan öğretmenlerle burada fikir alışverişinde bulunuldu” dedi.
İlçe Kaymakamı Melih Aydoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Karacaoğlu tarafından misafirlere ilçemizin önemli turizm yerleri olan Yer Köprü ve Varda Köprüsü gezdirilerek ilçemize ziyaret sonlandırıldı.

706 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407