Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam851
Toplam Ziyaret1669237

Karaisalı Belediyesi çiftçilere domates fidesi dağıttı

Adana Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığına bağlı Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri ilçemize gelerek, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ın da katıldığı törende hemşerilerimize 19 bin adet domates fidesi dağıttı.




Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesinin ortaklaşa çalışması ile ilçemizde bulunan çiftçilerimize domates fidesi dağıtımı yapıldı.
Adana Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığına bağlı Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri ilçemize gelerek, Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın da katıldığı törende hemşerilerimize 19 bin adet domates fidesi dağıttı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Bu proje, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi’nin işbirliği ile kırsaldan kente göçlerin önlenmesi ve yerinde istihdamı desteklemek adına gerçekleştirilen vatandaşı destekleme projesidir. Burada, yer domatesi üretimini sağlamak için fide temini konusunda Adana Büyükşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu fidelerin dağıtımını gerçekleştirdik. Ayrıca her yıl ceviz, badem, elma ve kiraz desteklemesi sağlıyoruz. Şu anda Büyükşehir Belediyesinde tarım ve hayvancılık ile ilgili destekleme çalışmaları devam ediyor. Özellikle Büyükşehir Belediyesi ile Karaisalı Belediyesi’nin ortaklığı ile et sığırcılığını destekleme projesi gerçekleştirdik. Bu projelerdeki hedef, kırsaldan büyükşehirlere göçün önlenmesini sağlayarak, vatandaşlarımızın doğduğu kentte, doymasını sağlamak. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye ilçelere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

244 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339