Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam584
Toplam Ziyaret1684681

KARAİSALI'DA KAPANIRKEN THK YÜREĞİR ŞUBESİ AÇILDI

THK Yüreğir Şubesi 15 Temmuz Şehitler Parkı, Bilim Tarih ve Kültür Kompleksi içerisinde açıldı. Yüreğir Şube Başkanı Naci Kazan oldu.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan açılışta yaptığı konuşmada, buraya gelen gençlerin aldıkları ilhamla ülkemize yön veren insanlar olmasını temenni etti. THK Kurumu Genel Başkanı Kürşat Atılgan ise sportif havacılıkla ile ilgili her yıl 50 bin civarında gence kurs ve eğitim verdiklerini belirtti. 400 şube arasında en güzelinin Yüreğir'de açılan yer olduğunu belirtti. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek ise THK ilk ve yerli bir urum olduğunu söyledi. AK Parti Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı ise THK'nu yeteri kadar tanımadığımızı Atatürk'ün vizyonu ile, pek çok alanda başarıyla çalışmalarını sürdüren bir kurum olduğunu söyledi.

BAŞKAN ÇELİKCAN ''İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
Açılışta bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''İstikbal Göklerdedir. THK Kurumu Yüreğir Şubesinde bir çok gencimiz eğitim alacaklardır. Gençlerimiz buradan aldıkları ilham ile ülkemize yön veren insanlar olmasını diliyorum. THK Yüreğir Şubesini açarak bölgemizde önemli bir eksikliği gidermiş olduk.'' dedi.
DEMET SARI ''THK YETERİ KADAR TANINMIYOR''
AK Parti Adana Milletvekili Gül Demet Sarı başarıyla bir çok alanda çalışmalarını sürdüren THK'nun yeteri kadar tanınmadığını belirten Sarı ''THK Atatürk'ün vizyonu ile kurulmuş ve önemli hizmetler yapan köklü bir kurumdur. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.'' şeklinde konuştu.
ATILGAN ''THK BÜYÜK BİR KURUM''
THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan, dünyada THK’nin yanına bile yaklaşacak başka bir kurum olmadığını belirterek '' Atılgan, Türk Hava Kurumu’nun üniversitesiyle, tekniğiyle, uçuş akademisiyle, 400 şubesiyle, yangın uçaklarıyla, helikopterleriyle bünyesinde 2 bin kişi çalışan büyük bir kurum. Dünyadaki 110 ülkenin tamamını toplayın ancak Türk Hava Kurumu kadar ediyor. Oralarda spor kulüpleri olarak devam ediyor. Burada açılan şubemiz ise Türkiye'de en iyi şube. Emeği geçenleri kutluyorum.'' dedi.
THK’nin Hava Olimpiyatları 2020’yi organize edeceğine vurgu yapan Atılgan, “ Amerika ve Almanya’nın çok yoğun antipropagandası altında Türk Hava Kurumu 2020 Hava Olimpiyatlarına aday oldu ve büyük bir gayretle aldık. Cumhurbaşkanlığı, Kültür Turizm Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın da koordinesi ve yardımlarıyla bu organizasyonu almamız büyük bir olay oldu. Bunun altından başarıyla kalkacağız.'' diyerek çok önemli organizasyonu üstlendiklerini belirtti. THK'nun yılda 50 bin gence kurs ve eğitim verdiğini söyledi.
Açılışa THK Kurumu Genel Başkanı Kürşat Atılgan, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı, Büyükşehir Belediye Başkan V. Ramazan Akyürek, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, THK Üniversitesi Rektörü Ahmet Erman Akbulut, Genel Sekreter Selim Kaya ve vatandaşlar katıldı.

293 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351