Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam664
Toplam Ziyaret1669050

FATOŞ ZOPÇUK GÜRKAN ADAY ADAYI OLDU

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, 23 ve 24. Dönem Ak Parti Adana Milletvekili Avukat Fatoş Gürkan, aday adaylığı başvurusu yaptı.

MİLLETİNE HİZMETKAR SAYIN ERDOĞAN İLE BU YOLDA YÜRÜMEKTEN GURUR DUYUYORUM

5 Ocak Gazetesi’nden Sefa Saygıdeğer’e özel açıklamalarda bulunan Gürkan, AK Parti Genel Merkezi’nde aday adaylığı başvuru dilekçesini verdi. Gürkan, “Genel merkezimizde aday adaylıkları müracaatları ve tüm illerimizdeki temayül yoklamaları çalışmalarımız devam ediyor. Bizim adayımız, milletine hizmetkar olmuş, milletin adamı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kendisiyle bu yolda yürümekten onur duyuyorum. 27. Dönem milletvekilliğine adaylık başvurusu dilekçemi verdim ve yeniden aday adayıyım” dedi.

PARTİLİLERİMİZİN GEREKEN TEVECCÜHÜ GÖSTERECEKLERİNDEN HİÇ ŞÜPHEM YOK

AK Parti genel Merkezi tarafından Ağrı iline Temayül Başkanı olarak görevlendirilen Fatoş Gürkan Adana’da yapılacak olan temayül yoklamasına bu nedenle katılamıyor. 23 ve 24. Dönem AK Parti Adana Milletvekili Avukat Gürkan, “2-3 Mayıs'ta 81 ilde 10.00-16.00 saatleri arasında partimizin il başkanlıkları tarafından belirlenen uygun salonlarda, temayül yoklaması yapılacak. Adana’da yapılacak olan temayül yoklamasına, genel merkezimizin verdiği görev nedeniyle, katılamayacağım. Ama partililerimizin gereken teveccühü göstereceklerinden hiç şüphem yok. Aday adaylığı müracaatı yapan tüm aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” açıklamalarını yaptı. 

 

954 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339