Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam277
Toplam Ziyaret1685710

HEMŞERİMİZ RAMAZAN ÇIRAK, MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAY ADAYI OLDU

AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Av. Ramazan Çırak, adaylık açıklamasını AK Parti İl Başkanlığında kalabalık bir topluluk içinde açıkladı.



AK parti Çukurova eski Başkanlarından hemşerimiz Ramazan Çırak, Adana milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Av. Ramazan Çırak, adaylık açıklamasını AK parti İl Başkanlığında kalabalık bir topluluk içinde açıkladı. Çırak açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Açıklamalarına başlamadan önce kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. Aslen Karaisalılı’yım. Eğlence Köyü'nün Çıraklı Mahallesi'nde dünyaya geldim. Ortaokulu Karaisalı ve Adana İmam Hatip Lisesi'nde tamamladım. 1995 yılında Adana İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldum. Ve İstanbul Hukuk Fakültesi'ni kazandım. 1999 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi’nden mezun oldum. Stajımı İstanbul'da tamamlayarak Adana'da 2001 yılında avukatlık mesleğini icra etmeye başladım. O tarihten beri de kendi ofisimizde serbest avukat olarak çalışmaktayım. Evliyim Fatih, Yusuf ve Yunus Emre isminde 3 tane oğlum var. 

Malum olduğu üzere 24 Haziran'da İnşallah ülkemiz bir seçime girecek. Bu seçimde de hem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hem de milletvekilliği seçimleri yapılacak. Biz de buna bağlı olarak Adana'dan milletvekilliği aday adaylık başvurusunda bulunduk.Rabbim kısmet ederse biz de bu yolda İnşallah bundan sonraki görevimizde farklı bir görevle partimize hizmet etmeye devam edeceğiz. 

Eğer kısmetimiz de yok ise de bugün partimizde hangi görevleri yapmış isek de bundan sonra yine verildiği takdirde aynı görevleri küsmeden, kırılmadan, darılmadan yapmaya hazırız ve hazır olacağız. 

24 Haziran’da yapılacak olan seçimler ülkemizin beka seçimleridir. Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine giderken tabiri caizse start verdiğimiz seçimlerdir.İnşallah AK Parti ile birlikte 16 yıldan beri süregelen istikrar ve kalkınma hamlesi 24 Haziran seçimlerinden sonra çok daha hızlı, çok daha güvenli bir şekilde devam edecektir.Partimizin kurulduğu 2001 yılından beri şahsım olarak bu davanın, bu hareketin birçok kademesinde görev aldım.

İlk başladığın görev de 2001 seçimlerinde Karaisalı’da seçimin takibi itirazların yapılması ve seçim hukukuyla ilgili çalışmalarda o gün Karaisalı’dan sorumlu avukat olarak görev yapmıştım.

Ondan sonrasında her seçimde partimiz adına mesleğimiz icabı hukuk eğitim sorumlusu olarak müşahid eğitiminde sandık kurulu eğitiminde görev aldım. 2007- 2009 döneminde il disiplin kurulu üyesi olarak görev yaptım.2012 yılının 15 Ocak tarihi itibariyle AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı görevi tarafımıza verildi. Ve o tarihten 2018 yılının Kasım ayının 18'ine kadar bu görevi yaptım. 

Arkasından 1 Nisan 2018 tarihinde yapılan ve Cumhurbaşkanımızın da teşrifleriyle bizleri onurlandırdığı İl Kongresi ile birlikte AK Parti il yönetim kurulu üyesi olarak göreve başladım. 

Akabinde sayın il başkanımızın uygun görmesiyle teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı olarak görevimize devam ettik.

Akabinde de erken seçim kararı alınması ile birlikte genel merkezimizin izniyle bu görevden istifa ederek milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. 

Bu süreçten sonra Rabbim kısmet ederse partimizin hizmetinde milletvekili olarak hizmet etmeye talibim.

Kısmetimizde bu görev var ise yaparız, kısmette yok ise de partimizin hangi kademesinde ne görev verilirse bunu yapmaya da talibiz. Hiçbir zaman için bir makamın kendimiz için hak olduğunu görmedik. Kısmetimiz de var ise olur yok ise de kadere razı oluruz. 

2 Mayıs tarihinde İnşallah Adana'daki tüm aday adaylarımızla ilgili teşkilatlarımız bir temayülde bulunacak. Yani teşkilatlarımız meyil ettikleri adaylarla ilgili oy kullanacaklar. Burada başvuran tüm adaylar içerisinden bir seçim yapacak. Bu seçimde de inşallah teşkilatlarımızın teveccühü ile güzel bir oy almayı temenni ediyorum. 

Ben kendim sahalardan gelen, teşkilattan gelen, ilçe başkanlığından gelen bir kardeşiniz olarak inşallah her daim mutlulukla ve hüzün de teşkilatımız ile birlikte sevinmeye, birlikte üzülmeye talibim. Şu anda partimiz, tabiri caizse bir düğün havasında, tüm aday adaylarımız geliyor kendilerini tanıtıyorlar, başvuru yapıyorlar, basın açıklaması yapıyorlar, teşkilatlarımızı ziyaret ediyorlar. Teşkilatlarımıza bir hareket geldi. İnşallah bu berekete dönüşür. Bu münasebetle, bu süreçte aday adayı olan AK Parti'yi daha yukarılara taşımaya, bayrağı daha yukarılara dikmeye talip olan aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. 

Benim söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. Bir kez daha beni bugün yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma, kardeşlerime beraber mesai yaptığımız veya yapmadığımız tüm arkadaşlarımıza canı gönülden bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun diyorum ve Allah tamamını getirsin diyorum. Sağ olun, var olun Allah'a emanet olun.”

 

 

 

779 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382