Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam362
Toplam Ziyaret1682349

Topalak’ta 23 Nisan coşkusu

CHP Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ulaş Çetinkaya, Topalak Köyü’nde çocuklara hediyeler dağıttı.Minikler, Ulaş ağabeyleriyle neşe doldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ulaş Çetinkaya, Çukurova ilçesine bağlı Topalak köyündeki çocuklarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı neşeyle kutladı.

KIPIR KIPIR
23 Nisan’da giyilen fistolu çoraplar, rengarenk elbiseler, tüllü etekler, asker kostümleri, renkli acıtan ama ille de giyilen ayakkabılar ve coşkuyla kıpır kıpır olan minik yürekler, Ulaş Çetinkaya ile birlikte Topalak köyüne mutluluk saçtı.

ÇOCUKLAR UMUDUMUZ
“Çocuklarımız umudumuz, yıldızımız, hedefimiz” diyen Çetinkaya, geleceğin büyüklerine minik hediyeler de dağıttı. Ulaş abilerinin hediye ettiği kitap ayıraçlarını alan minikler çok sevindi. Miniklere getirdiği börekleri onlarla birlikte yiyen, bayraklı balon uçuran Ulaş Çetinkaya, “Özledik çocuk olmayı, bize yaşattığınız mutluluk için hepinize teşekkür ederim" dedi.

DUYGULANDI
Minik bir kız çocuğu ise kendi yaptığı 23 Nisan resmini Ulaş Çetinkaya'ya hediye etti. Grup Başkanvekilinin duygulu anlar yaşadığı kutlama başladığı gibi mutlulukla sona erdi.

173 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398