Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam730
Toplam Ziyaret1682717

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Yayman Karaisalı'yı ziyaret ertti

Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve beraberinde bulunan heyet İlçemizin turizm değerlerinden olan Kapıkaya Kanyonu, Varda Köprüsü ve Yerköprü Mesire Alanında incelemelerde bulunarak Kaymakam Melih Aydoğan'dan gezilen tarihi ve turistik yerler hakkında



Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin YAYMAN, İlçemize gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında Kaymakam Melih Aydoğan'ı makamında ziyaret etti. 

Kaymakam Melih Aydoğan, Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Sayın Hüseyin Yayman'a ilçemize gerçekleştirdikleri nazik ziyaretleri nedeniyle duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti. Ziyarette Kaymakam Aydoğan tarafından Hüseyin Yayman’a İlçemizin tarihi değerlerinden olan Varda Köprüsü’nün tablosu ve el dokuması seccade hediye edildi.
Makam ziyareti sonrasında Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve beraberinde bulunan heyet İlçemizin turizm değerlerinden olan Kapıkaya Kanyonu, Varda Köprüsü ve Yerköprü Mesire Alanında incelemelerde bulunarak Kaymakam Melih Aydoğan'dan gezilen tarihi ve turistik yerler hakkında bilgiler aldı.


464 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398