Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam410
Toplam Ziyaret1668052

ŞABAN BAŞ, “ATO, FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNE BIRAKILAMAZ”

Baş, “Yargıya düşmüş olanlar aklanmadan, temizlenmeden aday olmamalıdırlar. Adaylıkları başta 26 bin üyemiz olmak üzere tüm Adanalıya hakarettir. FETÖ terör örgütü üyelerini ATO’dan uzaklaştırmanın yolu 1 Nisan’da yapılacak olan meslek komitesi ve me

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu eski Başkanı ve Başkan Adayı Şaban Baş,  1 Nisan’ 2018 Pazar günü başlayacak olan oda seçimlerine ilişkin görüşlerini açıklamaya devam ediyor. Mevcut Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin FETÖ’den dolayı dava açıldığını, ayrıca Cumhuriyet Savcılığınca soruşturmalarının devam ettiğini belirterek, “Adana Ticaret Odası yeniden FETÖ’cülere teslim edilemez” dedi.

Baş, yaptığı yazılı açıklamada, “Mevcut başkan ve yönetim kurulu üyeleri FETÖ soruşturmalarına muhatap olmuşlar, yurtdışı yasağı konulduğu gibi Cumhuriyet Savcılığı iddianamesini Ağır Ceza Mahkemesine göndermiştir. Dosyaları yargıda beklemektedir. Yurtdışı yasağı konulan bir başkan ve yönetim kurulu başta Beyrut olmak üzere diğer ülkelere nasıl gidecekler? Ekonomik ilişkileri nasıl sağlayacaklar? Bu kadar şaibeli bir yönetime ve başkan adaylarına üyelerimizin yeniden yetki vermeyeceğine inanıyorum” dedi.

“ATO’NUN PARALARI FETÖCÜ BANKAYA YATIRILMIŞTIR”

Baş, “Daha önceki açıklamış olduğum gibi ATO Yönetimi, FETÖ’cü Bank Asya’ya yatırılan paralarla ilgili olarak yönetim kurulu, Bütçe Komisyonu’nca iki kez yazılı ikaz edilmiş ve o dönemin genel sekreterinin uyarısına rağmen Bank Asya’ya ATO’nun parası yatırılmış ve genel sekreterin de işine son verilmiştir. Bu müfettiş raporlarında mevcuttur” dedi.

“ODAMIZI EL ELE VEREREK FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜDEN TEMİZLEMELİYİZ”

“26 bin üyemizin de Oda içindeki FETÖ yapılanmasına ve destek olanlara oylarıyla gereken cevabı vereceklerine inanıyorum” diyen ATO Başkan Adayı Şaban Baş,  “15 Temmuz darbe girişimi yapanlara maddi ve manevi destek sağlayanları üyelerimiz iyi bilmelidirler. Odamızı el ele vererek FETÖ terör örgütünden temizlemeliyiz. Yargıya düşmüş olanlar aklanmadan, temizlenmeden aday olmamalıdırlar. Adaylıkları başta 26 bin üyemiz olmak üzere tüm Adanalıya hakarettir. FETÖ terör örgütü üyelerini ATO’dan uzaklaştırmanın yolu 1 Nisan’da yapılacak olan meslek komitesi ve meclis üyesi seçimlerinden geçmektedir. Tüm üyelerimizin bu konuda duyarlı olacaklarına inanıyorum”  ifadelerini kullandı.

212 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436