Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam76
Toplam Ziyaret1667718

AK PARTİ İL BAŞKANI KARAİSALILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

YENİ, ‘KARAİSALI HEP BİRİNCİ OLDU’

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, parti yönetimlerini oluştururken Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ve hemşeri derneklerinin de görüşlerini aldıklarını söyledi.  

Karaisalılar Derneği ziyaretinde konuşan Başkan Fikret Yeni, yönetimleri belirlerken demografik yapıdan mesleki yapıya, eğitim noktasından şehrin hassasiyetlerini tespit edebilme niteliğine kadar tüm kriterlere uyarak yönetim kurulu belirlemesi gayreti içerisinde olduklarını söyledi. İlçe kongrelerinin tamamlandığını il kongresine de sayılı günler kaldığını belirten Başkan Fikret Yeni, “İl kongresine giderken oluşturacağımız il yönetimiyle ilgili STK’larımızın ve hemşeri derneklerimizin fikirlerini alarak onların bir tavsiyesi varsa o tavsiyelerini değerlendirelim düşüncesiyle ziyaretlere başladık. 1 Nisan’da Allah nasip ederse il kongremizi yapacağız” dedi. 

‘BU MİLLET KADİRŞİNASTIR’

AK Parti’nin normal bir siyasi parti olmadığı gibi liderinin de normal bir lider olmadığı için, yönetim kurulları belirlerken ortaya koyulan kriterlerin de doğal olarak diğerlerinden farklı olduğunu ifade eden Başkan Fikret Yeni, “Çünkü 16 yıldır iktidarda kalan bir siyasi partinin 16 yıl içerisinde sürekli oyunu artırması, 16 yıl içerisinde sürekli milletin teveccühüne mazhar olması gerçekten dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Tabi bu millet kadirşinastır. Milletimiz kendine yapılan iyiliği kendine verilen hizmetin kıymetini bilir ve bu kıymet noktasında emek sarf edenin emeğini de takdir eder. Onun içindir ki 16 yıllık iktidarı içerisinde gerek Sayın Cumhurbaşkanımızın, gerek başbakan olarak, gerekse Cumhurbaşkanı olarak hayal dahi edilemeyen hizmetleri milletine sunmasında milletimizin itibarını yükseltmesinden devletimizi güçlü muktedir ve dünyada sözü geçen bir devlet haline getirmesinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımızı doğal olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın lideri olduğu siyasi partiyi tercih ediyor ve teveccühünü ortaya koyuyor. 

‘FİKİRLERİNİ SORUYORUZ’

Tabi Sayın Cumhurbaşkanımızın ve lider kadromuzun, yani genel merkezimizin normal bir siyasi çalışmayla sonuçlanacak yönetim kurma hedefi olmadığı, millete hizmet noktasında, milletimize hizmet sunmakta sınır tanımaksızın, daima daha iyiyi hedefleyen teşkilatlar oluşturma gayreti ve hedeflerinden dolayı bizlere verilen talimatlar da doğal olarak şehrin dinamiklerini elinde tutabilecek, şehre hizmet noktasında gecesini gündüzünü katarak her türlü fedakarlığı gösterebilecek arkadaşlarımızın tespit edilmesi ve bu arkadaşlarımızla yol yürünmesi talimatı çerçevesinde bizler de bu arkadaşları tespit ederken STK’larımıza, kanaat önderlerimize, derneklerimize fikirlerini soruyoruz. Onlarla yaptığımız istişarelerle oluşturduğumuz havuz içerisinden yönetimlerimizi belirliyoruz.       

‘KARAİSALI HEP BİRİNCİ OLDU’

Bunun için de bugün buraya geldik. Karaisalı ilçemizin bizim izin apayrı bir yeri olan bir ilçemiz. Çünkü benim il başkanı olarak 4 yılı aşkın süredir yönetmiş olduğum tüm seçimlerde Karaisalı sadece birinci olmakla kalmadı, diğer siyasi partileri geçmekle kalmadı 15 ilçemizde de hep en yüksek oya ulaştı. Onun için Karaisalı’nın bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var. Başımızın üstünde yeri var” şeklinde konuştu.     

Karaisalılar Derneği Başkanlığına Sadi Çetin ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Karaisalılar buluşmasına AK Parti İl Başkan Yardımcıları, AK Parti ve MHP Karaisalı İlçe Başkanları, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

388 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339