Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam471
Toplam Ziyaret1668857

Karaisalı'da Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramı Kutlandı

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ilçe kaymakamı Melih Aydoğan ile birlikte sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Ardından ilçe devlet hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.



 Karaisalı Kaymakamı Melih Aydoğan ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle ilçedeki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek karanfil ve üzerinde ‘14 Mart Tıp Bayramınız Kutlu Olsun’ yazılı kupa bardak hediye etti.

Bu duyarlı davranıştan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden sağlık çalışanları ise Kaymakam Melih Aydoğan ile Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a teşekkür etti.

Karaisalı Kaymakamı Melih Aydoğan, ”Sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimizin, günümüzün zor şartlarına rağmen mesleklerini yılmadan icra ettiklerini hepimiz biliyoruz. İnsan yaşamına değer veren ve bu uğurda mesleki ve yaşamsal değerlerine bağlı kalan tüm hekimlerimizin, sektörde emek veren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise yaptığı açıklamada, “Siz değerli sağlık çalışanları kutsal bir görevi icra ediyorsunuz. Gece gündüz demeden çalışarak halkımızın sağlık problemlerine çözüm üretmektesiniz. Bunu yaparken de fedakarca insani bir görev üstlenmektesiniz. Şunu belirtmek isterim ki siz değerli sağlık çalışanlarımızı sadece yılda bir kere değil her zaman hatırladığımızı ve önem verdiğimizi belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mart Tıp Bayramınızı kutlar, saygılarımı sunarım” dedi.

Karaisalı Kaymakamı Melih Aydoğan ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan daha sonra ilçe devlet hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

361 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339