Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam172
Toplam Ziyaret1680379

MHP KADIN KOLLARI KIZILDAĞ'DA TOPLANDI

MHP Adana Kadın Kolları İl Başkanı Dudu Yaşar, 12. Olağan Genel Kurultay öncesi MHP adın Kolları İlçe Başkanlarıyla Karaisalı’da bir araya geldi.

Karaisalı’nın Kızıldağ yaylasında İlçe Kadın Kollarıyla bir istişare toplantısında konuşan MHP Adana Kadın Kolları İl Başkanı Dudu Yaşar;” MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin iç ve dış politikadaki görüşlerini kamuoyuyla aktif ve etkin bir şekilde paylaşarak bir nevi milli uyanış öncülüğü yaptığını ifade eden Dudu Yaşar,şunları söyledi:

Adana Kadın Kolları İl Teşkilatı olarak 18 Mart günü Ankara’da yapılacak olan 12. Olağan Genel kurulumuzun ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sloganımız, Milli duruş şühedaya vefa millete bekadır. Genel Başkanımız 15 Temmuz 2016 tarihine kadar iç ve dış politikalardan ve tüm olumsuzluklarda hükümeti uyarmıştır.

Türkiye’nin bekasını koruyan ordu ve siyaset mekanizması ile yasama, yürütme ve yargıdan oluşan devlet erkleri bölücülerin saldırısına uğramış Türkiye derin bir uçuruma yuvarlanırken Milliyetçi Hareket Partisi Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli terörle mücadeleden dış politikaya, hukukun üstünlüğünden ekonomiye kadar her alanda görüş ve kanatlarını kamuoyuna aktif ve etkin bir şekilde paylaşarak bir nevi milli uyanış öncülüğü yapmıştır.

MHP TÜRKİYE’NİN GELECEĞİDİR

Bugün ki iktidarın MHP’nin tezlerine paralel adımlar atması iç ve dış politikada MHP’nin sayesindedir. Kısacası Genel Başkanımız siyasete ağırlığını koymasını bilen, gündemi tayin eden, Türkiye’nin mukadderatını zamanın rüzgarına bırakmayan sözünün eri, güvenilir bir lider devlet adamı olarak Türk halkının gönüllerini fethetmiştir.

“CUMHUR İTTİFAKI DESTEK VE İLGİ GÖRDÜ”

7 Haziran 2015 seçimleriyle, 1 Kasım 2015 seçimleri arasındaki süreçte ve 1 Kasım sonrasının MHP aleyhinde algı operasyonları tavan yapmıştır. Sayın Genel Başkanımız 1 Kasım 2015 sonrasındaki sağduyulu çabalarını minnetle anıyoruz. O MHP'yi ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini dalgalı sulardan alıp sakin limanlara getirmiş oyunu bozmuştur. 15 Temmuz sonrası 7 Ağustos 2016 da yapılan Yeni Kapı mitinginde bulunan-16 Nisan Anayasa değişikliği Referandumunda sandığa yansıyan siyasi mutabakatın Türkiye'nin bekası adına daha sonraki süreçte esasın alınması gerektiğini düşünerek 2019 seçimleri için Cumhur ittifakı önerisinde bulunmuştur. Bu Cumhur ittifakı fikri kamuoyunda da büyük ilgi ve destek görmüştür.

“18 MART, MHP İÇİN DÖNÜM NOKTASI”

Güney sınırlarımızda Türkiye'mizin güvenliği ve millet bekasını tehdit eden küresel tezgahlar karşısında devleti yönetenleri daha 2012 yılında Afrin'in Kandil PKK Hattı uyarısında bulunmuş. Zeytin Dalı adı verilen bugünkü Afrin operasyonunun ne kadar elzem olduğunu o günler de dillenmiştir. Önümüzdeki dönem hem Türkiye'nin mukadderatı hem de MHP'nin geleceği açısından önemli gelişmelerin yaşanacağı zaman dilimi olacaktır. Öncelikle 18 Mart MHP için dönüm noktası olan Büyük Kurultayımız gerçekleşecek Türkiye'nin bekası için güç birliği etmek adına kutlu siyasi mücadelemize ivme kazanacaktır.

213 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704