Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam413
Toplam Ziyaret1682400

ŞABAN BAŞ, “ATO’YU HANTAL YAPIDAN KURTARACAĞIZ”

ATO Başkan Adayı Şaban Baş, yaptığı açıklamada, 2001-2011 yılları arasında 10 yıl ATO’da Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığını belirterek, “Biz yönetimden ayrıldıktan sonra oda tamamen hantal bir yapıya dönüşmüş ve bu olumsuz yapı Adana ekonomisine yan



Adana Ticaret Odası (ATO) eski Başkanı ve Başkan Adayı Şaban Baş, göreve gelir gelmez ilk icraatlarının 5 yıldır yapılamayan ATO hizmet binasının inşaatını başlatmak olacağını söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan ATO Başkan Adayı Şaban Baş, yaptığı açıklamada, 2001-2011 yılları arasında 10 yıl ATO’da Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığını belirterek, “Biz yönetimden ayrıldıktan sonra oda tamamen hantal bir yapıya dönüşmüş ve bu olumsuz yapı Adana ekonomisine yansımıştır” dedi.

Adana ekonomisini canlandırmak için göreve yeniden talip olduğunu yineleyen Şaban Baş, “ATO’yu hantal yapıdan kurtaracağız. Projelerimizle geliyoruz. Şeffaf bir yönetim oluşturacağız” dedi. 

MENEVŞE’YE CEVAP

Geçtiğimiz günlerde kendisinin yaptığı açıklamalara ATO Başkanı Atilla Menevşe’nin "Asılsız, dayanıksız ve bilgi kirliliği oluşturarak algı yaratmak" şeklinde cevaplar verdiğini ve açıklamalarının “Adanalıya ve 26 bin ATO üyesine saygısızlık” olarak nitelendirdiğini kaydeden Baş, “Bizim söylediklerimiz tamamen gerçektir ve belgelere dayanmaktadır. FETÖ’den kendisi ve Yönetim Kurulu üyelerine Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma açıldığını inkar edip cevap verememiştir. 17/25 Aralık Operasyonu’ndan sonra Menevşe ATO’nun tüm parasını odanın Bütçe Komisyonu’nun 2 kez uyarısına rağmen Bank Asya’ya yatırmıştır. Daha sonra para geri alınmıştır. Eğer alınmasaydı Adanalıya ve özellikle de 26 bin ATO üyesine nasıl hesap vereceklerdi? Kendisinin hala o makamda durması başta Adanalıya daha sonra da 26 bin ATO üyesine saygısızlıktır” ifadelerini kullandı. 

“KADINLAR MECLİSE”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan ATO Başkan Adayı Şaban Baş, 26 bin üye arasındaki kadınların 01 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan komite seçimlerinde ve ATO meclisinde görev almalarını isteyerek, “ATO’da da kadınlarımı lehine pozitif ayrımcılık olmasını ve yönetim meclis ve komitelerde görev almasını özden istiyorum” dedi.

 

 

222 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398