Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam210
Toplam Ziyaret1679329

POSTA OYUNU BEĞENİ TOPLUYOR

Oyun günümüz insanının modern hayata tutunmak için bireysel özellik ve arzularından vazgeçip kişiliksizleşmesi ve bir mutsuzluk paradoksunun içine sürüklenmesini konu alıyor


Sahne Daktilo tarafından Posta adlı oyun izleyiciler tarafından büyük beğeni topluyor.

Adana´da bu sene ilk kez Posta oyunu ile perde diyen Sahne Daktilo, bugüne kadar Seyhan Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Belediyesi´ndeki gösterilerinden sonra 11 Mart 2018 Pazar günü saat 15.00 - 20.00 saatlerinde Adana Devlet Tiyatrosu Sahnesinde seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Biletlerin Devlet Tiyatrosu merkez gişeden satışa sunulduğu belirtildi.

Ceyhun Karaköse´nin yazdığı, Semih Yeşil´in yönettiği oyunun konusu ise şöyle:

Hayatı boyunca yanlış seçimler yapan ve gerekli anlarda cesaret gösteremeyen Çağatay´ın hayallerinden uzak , yalınız ve mutsuz yaşantısnıun, otuzuncu doğum gününde kendisinse gelen bir postayla değişmesinin anlatır. İyi bir müzisyen ve çizer olmak isteyen Çağatay, ondört yaşından otuz yaşına kadar gönderdiği mektubu okuduğunda kendisine gelir. Üstelik mektuptan sonra gelen Rahman da Çağatay´ın altmış yaşındaki halinden başkası değildir. Rahman, Çağatay´ın kendi hayatını kurtarmasına yardım edecektir.

Oyun günümüz insanının modern hayata tutunmak için bireysel özellik ve arzularından vazgeçip kişiliksizleşmesi ve bir mutsuzluk paradoksunun içine sürüklenmesini konu alıyor. Çağatay´ da oyun boyunca bu umutsuz gidişe dur diyecek güç ve cesareti kendi içinde arar.

Oyunda Engin Yüksel, Başar Uğur, Tufan Naharcı, Sera Şahin, Eda Altunkaya, Ece Halleçeli ve Ozan Çakır rol alıyor.

259 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613