Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam676
Toplam Ziyaret1668318

Karaisalı’da Küçük Mucitler Bilim Gösterisi

Karaisalı Kaymakamlığı organizesiyle, Mucit Abla diye bilinen Elçin YALÇINELİ tarafından İlçemiz İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerine yönelik "Küçük Mucitler Bilim Gösterisi" düzenlendi.

Çocuklara bilimi sevdirmek amacıyla İlçemize gelerek "Küçük Mucitler Bilim Gösterisi" yapan Elçin YALÇINELİ,  Karaisalı Anadolu Lisesi’nde ilkokul ve anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. İpten kedi, köpek, tavuk, inek, at, eşek sesleri çıkartan Mucit ablanın çeşitli malzemelerle yaptığı gösteriler ve deneyler öğrencileri hem şaşırttı, hem öğretti hem de eğlendirdi. Şaşkın ve meraklı bakışlar arasında Elçin YALÇINELİ'nin gösterilerini izleyen öğrencilerden bazıları da sahneye çıkarak aynı gösterileri yapmak için çaba gösterdi.

Yapılan etkinlikten dolayı memnuniyetlerini ifade eden İlçe Kaymakamı Melih AYDOĞAN  düzenlenen bu faaliyetten dolayı Elçin YALÇINELİ’ne teşekkür ederek, “Amacımız çocukların laboratuar olmadan çok kolay bulunabilen, çöpe atılan atık malzemelerle deneyler yapmalarını sağlamak ve bilimi sevdirmektir"dedi.

 

396 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339