Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam660
Toplam Ziyaret1681745

Karaisalı’da "15 Temmuz Diriliş Destanı" Konulu Konferans Düzenlendi.

Karaisalı Kaymakamı Melih AYDOĞAN, Karaisalı Kaymakamlığı koordinesinde Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Karaisalı Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen "15 Temmuz Diriliş Destanı" konulu konferansa katıldı.

Kamu çalışanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı konferansta Kaymakamımız Melih AYDOĞAN, yaptığı konuşmasında , “Türk Milletinin karakteri, yüksek erdemlerle donatılmıştır. Bu erdemlerden biri de, yeri geldiğinde vatanını korumak için canından vazgeçmeyi göze alabilmek, Ya İstiklal Ya Ölüm diyebilmektir. Türk milletinin bu yüksek karakterini, yüzyıllara uzanan destansı tarihimizde çok kez görmüşüzdür. İşte bunların sonuncusu da, 15 Temmuz 2016’da tüm dünyaya millet olma dersini verdiğimiz 15 Temmuz Destanı’mızdır. Bu destan, Ülkemizin huzur ve refahına göz diken hain çetelerin bir temmuz gecesinde yapmaya çalıştığı kalkışmayı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla sokaklara dökülen genç yaşlı, kadın erkek, milyonların bastırdığı bir destandır. Bizler o gece, Milli iradeyi, Milletimizin idaresini, darbeyle başa geçmeyi düşünenlere terk etmedik. Cumhurbaşkanımızın işaretleri ile iman ve inançla sokakları darbecilere dar ederek, Türk milletinin gücünü tüm dünyaya gösterdik. Bu uğurda canlarını veren başta ilçemiz Şehidi Sevda Güngör olmak üzere tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, kalanlara sabır, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Şehitlerimiz, tarihin şanlı sayfalarına adlarını yazdırarak bu milletin kalbinde ölümsüzleşmişlerdir. İnşallah bu millet böyle bir tehlikeyi bir daha yaşamaz” dedi.

Kaymakamın konuşmasına müteakip, konferansa konuşmacı olarak katılan eğitimci yazar Ali Erkan Kavaklı’ya, konferansın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

305 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704