Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam598
Toplam Ziyaret1681683

Hayvansever ülkücüler

Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanlığından Anlamlı Davranış.Yabani Hayvanlar İçin Doğaya Ekmek Bırakıldı



Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanlığı tarafından, kar altında yem bulmakta zorluk çeken hayvanlar için doğal ortama ekmek bırakıldı.

Karaisalı’ya bağlı Kızıldağ Yaylası’nda geçtiğimiz hafta sonu etkili olan kar yağışı dolayısıyla yiyecek bulmakta zorlanan yabani hayvanlara ocak gençleri yardım ederek, doğal ortama ekmek bıraktı.

Zorlu hava koşullarında yem bulmakta zorluk çeken yabani hayvanlar için doğaya yem bıraktıklarını belirten Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, "Hz. Ömer 'Dağlara buğdaylar serpin. Müslüman ülkede kuşlar aç demesinler' diyor. Biz de bu kapsamda kar yağışının etkili olduğu Kızıldağ Yaylası’nın belirli bölgelerine ekmek bırakıyoruz. İki yıldır gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz kış ayı boyunca devam edecektir” dedi.

Kenan Küçük, "Vatandaşlarımız Bu Konuda Duyarlı Olmalıdır"

Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük konuşmasının devamında ise, “Zorlu hava şartlarına aldırmadan, yabani hayvanlara yem bırakan gençlerimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız da bu konuda duyarlı olmalıdır. Vatandaşlarımız, evlerin önlerine koyacakları bir avuç yemle ve sokaklara bırakacakları kapla yüzlerce hayvanın hayatını kurtarabilirler. Unutmayın; Allah'ın yarattığına merhamet etmeyene, Allah'ta merhamet etmez'' dedi.

311 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704