Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam151
Toplam Ziyaret1667793

KARAİSALI BELEDİYESİ GELECEK YIL KİTAP FUARINDA SERGEN AÇMALI

Bu yıl 11. düzenlenen Çukurova Kitap Fuarında hem Büyükşehir hem de Çukurova Belediyesi sergen (stant) açtı. Karaisalı Belediyesi de gelecek yıl Karaisalıları yazar ve okurları bir araya getirmelidir.

Yazarımz Mehmet Demirel Babacaoğlu, bu yıl düzenlenen fuarla ilgili olarak kaleme aldığı yazsısnda şu ifadeleri kullandı:
"Büyükşehir Belediyesi bu yılın fuarında da büyük geniş sergen açarak Adanalı ve Adana’da yaşayan şair-yazarlara hizmet verdi. Bu hizmetten mutlu olan şair yazarlar teşekkür etmeyi bir borç bildiler. Bir şair yazar gazeteci olarak ben de teşekkür ediyorum.

Çukurova Belediyesi de ikinci kez sergen açıyor; sergenleri yeteri büyüklükte değil, daha büyük geniş sergen açabilirler. Belki de sergenin darlığından olacak; sergende kimlerin imza gününe katılacağını, a gelsin, b gelsin, c gelsin… diye belirtiyorlar. Oysa, Çukurova büyük bir ilçe, bu ilçede oturan, yaşayan şairler yazarlar davet edilmiş olsa daha olumlu olmaz mı?"

KARAİSALI BELEDİYESİ DUYARSIZ OLMAMALI
Karaisalılı en az kitabıolan 10 yazar bulunuyor. Gelecek yıl açılacak kitap fuarında bu yazarlar sergene davet edilmeli, ayrıca belediyenin kendi yayınları ve broşürleri de sergilenmelidir. Karaisalılı yazarlar ile okurları bu sayede bir araya gelmelidir.
Diğer belediyelere de örnek teşkil etmelidir.
Bu konuda Belediyeimizi şimdiden göreve davet ediyoruz.
KARAİSALI HABER

223 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339