Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam30
Toplam Ziyaret1681115

CHP’de İlhan Şahin mesafeli durmuş

Adana’da günlük yayınlanan Egemen Gazetesi manşetten verdiği haber Adana’da gündemi oluşturdu. Habere göre, CHP İl seçiminde Karaisalı İlçe Başkanı taraf olmamış.

Egemen Gazetesi’nin haberi şöyle:

“CHP DE KARALAR ZAMANI (!)
CHP Adana örgütlerinin kongre süreci sona erdi. Tüm örgütlere müdahale eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan dışındaki tüm örgütleri ele geçirdi. KaraisalI İlçe Başkanı İlhan Şahin, mesafeli bir tavır sergiledi ve ortada durdu.
Bunun dışındaki tüm ilçelerde Karalar hakimiyeti hayata geçince bir Karalar esprisi parti tabanını sardı. Şimdi İl Başkanı Ayhan Barut, Ayhan Karalar oldu. Sadedi ce bununla da kalmadı. Zeydan Karalar hem delege, hem ilçe başkanı, hem de il başkanı oldu. Şimdi tek adamlık zamanı (l)Partililer resmen dalga geçiyor. Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre, Zihneti Karalar, Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel; İsmet Karalar, Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven; Celal Karalar, Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar ise Kadir Karalar oldu. Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ise Erkan Karalar oldu. Gövde başka, kafa başka. Sadece bu isimler değil, iki isim dışında ilçe başkanlarının tamamı Zeydan Karalar'ın resmen "emir eri" oldu. Bunlar partililerin iddiası. CHP bu gidişle karalar mı bağlar, kara günleri aşar mı, belli değil ama bu kadar ayrıştıran, örgütlere müdahale eden anlayış sayesinde CHP Adana'da artık mizah malzemesi oldu. HER ŞEY ZEYDAN”

348 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398