Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam770
Toplam Ziyaret1681855

CHP’de Sedat Doğan çekildi Ayhan Barut seçildi

kongrede bir blok liste, birde çarşaf liste yer aldı. Bu listeler oylamaya sunuldu. Yapılan oylamada 578 oy kullanıldı. Kullanılan bu oylardan 329’u blok listeden yana oldu. Geri kalan 249 oy ise çarşaf listeye verildi. Çarşaf liste sunan Sedat Doğ

CHP Adana 16. İl Kongresi’nde kazanan mevcut Başkan Ayhan Barut oldu.

CHP Adana İl Kongresi Seyhan Oteli’nde gerçekleşti. Burada yapılan kongrede bir blok liste, birde çarşaf liste yer aldı. Bu listeler oylamaya sunuldu. Yapılan oylamada 578 oy kullanıldı. Kullanılan bu oylardan 329’u blok listeden yana oldu.  Geri kalan 249 oy ise çarşaf listeye verildi. Çarşaf liste sunan Sedat Doğan bu oylamanın ardından çekilme kararı aldı. Sedat Doğan’ın çekilmesi ile tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Ayhan Barut, tekrar CHP Adana İl Başkanlığı’na seçilerek güven tazeledi. 

YÖNETİM KURULU

Barut'un yönetim kurulu listesinde şu isimler bulunuyor:

Gizem Akçam, Hasan Alkan, Sevgi Altınok, Kadriye Aşşık, Caner Aydar, Filiz Baykara, Adil Bayram, Mehmet Çelebi, Ahmet Dardağan, Ercan Ekici, Güngör Geçer, Halil Gül, Hacı Onur Güleçyüz, Şenis İl, Hıdır Kabalak, Ali Kantos, Hacı Karaaslan, Hatice Kartum Çubukçu, Emrah Kozay, Ekrem Kütük, Hacı Ali Mazlumoğlu, Tevfik Ongun, Ekin Özkök, Okay Sangün, Anıl Tanburoğlu, Metin Taştan, Perihan Temel, Hülya Tuluk, Halime Ünlü, Şahin Yeter.

DİSİPLİN KURULU

Ramazan Atikaslan, Erdal Biber, Öbet Doğramacı, Veli Ersoy, Levent Karaömerlioğlu, Fikret Özgök, Ümit Arif Özsoy, Tevhide Tekin, Süleyman Yüce.

228 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398