Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi22
Bugün Toplam623
Toplam Ziyaret1680830

AYHAN BARUT MU, SEDAT DOĞAN MI?

CHP’de çift listeli seçime gidiliyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adana İl Kongresine katılması bekleniyor

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Kongresi yarın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek. Kongreye 2 liste halinde gidilirken mevcut Başkan Ayhan barut ile CHP Adana eski Milletvekili Sedat Doğan aday oldu.

Yarın saat 09.00’da Seyhan Oteli’nde başlayacak olan kongre öncesi gazetemize açıklamada bulunan CHP Adana İl Başkanı ve Adayı Ayhan Barut, kongrenin şölen havası içinde geçeceğini belirterek,”Seçimin galibi mağlubu olmayacaktır. Kazanan CHP olacaktır. Önce yerelde sonra da genelde iktidarı hedefliyoruz” dedi.

Barut, “Yarın Türkiye’de 10 ilde il kongresi var. Ama Genel Başkanımız Adana’da bizlerle birlikte olacak. Yapacağı konuşma ile çoban ateşini Adana’dan yakacağız” dedi.

Kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde geçeceğine inandığını kaydeden Barut,”Seçimden sonra ise el ele kol kola gireceğiz. Önce yerelde sonra da genelde iktidarı hedefleyeceğiz. İlde Belediye Başkanlarını artırıp, Büyükşehir Belediyesi’ne de CHP’nin bayrağını dikeceğiz” dedi.

SEDAT DOĞAN, “PARTİ İŞLEYİŞİNİ DÜZELTMEK GEREKİR “

Yarın yapılacak olan CHP  Adana İl Kongresine başkanlığa adaylığını açıklayan  CHP eski Milletvekili Sedat Doğan ise, “Tabanın baskısı ile partinin iyi işlemediğine inananlar benim aday olmamı istediler. Ben de değerlendirdim. Partide ciddi görevler almış biri olarak kayıtsız kalamazdım” dedi.

Doğan,” Tek adayla kongreye gitmek doğru değildi. İnşallah ipi göğüsleriz. Kaybedersek de partimiz kazanır” diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Herkesin görev alanlarına dönmesi gerekir. Partinin büyümesi gerekir. Parti işleyişini düzeltmek gerekir” şeklinde konuştu.

CHP SEYHAN İLÇE BAŞKANI SEDAT DOĞAN’I DESTEKLİYOR

Öte yandan, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu da ilçe başkanlarına gönderdiği mesajda, “İl başkanımız sayın Ayhan Barut un başkanlığında tek liste ile seçimlere gidilmesini çok istedim ama bugüne kadar bizle temas kurup ortak bir yapı oluşması için şu ana kadar temas kurulmadı. Herhalde Seyhan ilçesiz bir yapı düşünüyorlar galiba. Biz de il başkanlığına eski il başkanı ve Adana Milletvekili Sayın Sedat Doğanı il başkanı ve kongrede çarşaf listeyi destekliyoruz“ dedi.

ÇARŞAF LİSTE Mİ BLOK LİSTE Mİ?

Kongrenin blok liste ile mi yoksa çarşaf liste ile m gidileceği yarın belli olacak.

 

323 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704