Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam34
Toplam Ziyaret1685467

İYİ Partili yöneticiler tanıtıldı

IYİ Parti Karaisalı İlçe Başkanlığına Kocaveliler Köyünden Mehmet Koca atandı

Adana'da 15 ilçede teşkilatlanmasını tamamlayan İYİ Parti, İl yönetimi ve ilçe başkanlarını tanıttı. 

Aralarında Emekli Karaisalı PTT Müdürü, Eğitimci, eski Tellidere Mahallesi Muhtarı, sitemizin yazarı, şair Oğuz Adem Selçuk, , Eski Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı ve MHP Seyhan eski İlçe Başkanı, Hasan Yaman, 01 Kasım 2015 Seçimlerinde MHP Milletvekili Adayı ve Müteahhit Hüseyin Yıldırım ve Emekli Öğretmen, 01 Kasım 2015 Seçimlerinde MHP Milletvekili Aday Adayı Hülya Akköz bulunduğu 120 kişi görev aldı.

Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'ndeki toplantıda Dr. Metanet Çulhaoğlu, "Cumhuriyetin kuruluş felsefesini, değerlerini ve üniter yapıyı koruyacağız. İnançlara saygı duyacağız. Bağımsız ve tarafsız adil yargıya kavuşacağız" dedi. 

Çulhaoğlu, "Bugünden itibaren Atatürk'ün ilkelerini, İslam'ın emrettiği adaleti, halkın beklediği refahı, insanlığa hizmeti, İstiklal Marşı'nın coşkusunu birbirinden ayırmadan tüm ülke halkını, Adana'nın bağrından kopup gelen Kuvayi Milliye neferleri edasıyla gerçekleştireceğiz" dedi.

Yolsuzluğun her türlüsüyle mücadele edip halkın cebine bir lira daha fazla koyabilmek için mücadele edeceklerini belirten Çulhaoğlu, şöyle devam etti:

"Bizler, Adana halkı olarak bu vatanın kurtuluşu ve birliğinde her zaman önemli rol üstlendik. Yine vatanımızın refahı ve geleceği için teşkilat olarak cansiperane çalışacağız. Atatürk'ün 'Arkadaşlar, gidip Toros dağlarına bakınız; Eğer orada bir tek yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa biliniz ki bu dünyada hiç bir güç ve kuvvet asla Türk'ü yenemez' sözünde bahsettiği Toroslar'ın dumanı tüten Yörük çadırıyız. Ve yine 'Ben de bu vekayiin ilk hissi teşebbüsü bu memlekette, bu güzel Adana'da doğmuştur' diyen Atamızın yüzünü kara çıkarmayıp; ruhunu tekrar Adana olarak şad etmek için ülkemizin ilerlemesinde il başkanlığı olarak daha fazla sorumluluk alacağız. Ahlak ve liyakat diyoruz. İyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz. Milletimize güveniyoruz. Gelin Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyeti birlikte kuralım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' sözünü rehber edinen vatan sevdalısı tüm kardeşlerimizi hiç bir ayrım gözetmeden İYİ Parti çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Sen- ben yok biz varız. Gelin canlar bir olalım, İYİ Parti iktidarını birlikte kuralım."

Bu konuşmadan sonra il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları basına tanıtıldı.

İşte İYİ Parti yöneticileri:

 

379 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382